Iyı geceler kızlar
12mayıs özel, hastane de kontrolüm vardı, bıde, tabı şu, 3aydır tahlil ıstyo doktor hep. Hazıran 2sne eşim snelık ızn rahatlama dinlenme için tokata nıyetı, var ailece düşündük gitmeyi.
Doktor a sordum. Uçak veya araçla gıdemessn dedi
32hafta felan olcam o zamana yanı eşim tek gitmiş olacak dünya yansa gider öyle bı eşe sahibim . Dedım tahlıl nst ister doktor Can’ım. Görüntülü eltim tokat da onlar da gelcez sanıyor. Gözümde büyüyor köy de uzak merkez kasılma olur eder napacam dedm
Alınan alınsın. Sağlık bu
Yanı eltim rapor almıştm ben, 26haftada dedı bana doktor neden yasak verdı dye risk yok bende şuan 40kadar kızım durursa inş dogucak da. Eşım benı isteksız görünce de bahane sanıyo
Oğlum 5yasnda çok ıyı konuşamıuo büyük tuvalet sorunu da, var bende onu eşimle tek istemiyorum. Özel eğitim alıyoruz.. Sorun olmasa giderdik vakıt, gecerdı ama sızce neden doktor istemedi bilemedim. Ben 8ayda tahlil ıstedı hazıran da gıdıcem. Eşım ya iptal edecek yada gıdecek 15gun.Kendi annem bende, kalcak tek oluyorum ne bilim hayırlısı.
Sızde yanı 30hafta da 8ayında uzak yol yasagı veren doktor oldu mu bu gibi durum yaşadınız mı?