2cocuk2kopek Buse4161 astımı normal hastalıktan ayırt edemiyoruz yalnız. Öksürük hapşırık illa nefes daralması değil. Alerji testi yapılmadan anlaşılmıyor
Aslaninannesi_ Aysenurog benim görümcem içiyordu çocuk ileri derecede astım babamın kuzeninin eşi içti cocugun engeli var ileride muhakkak bir sıkıntı oluyor olmasaydı zaten herkes içerdi içinde nikotin var zehir zaten ben günde 1 paket içen biriydim öğrenir öğrenmez bıraktım
Aysenurog Aslaninannesi_ tabi ki zehir, zararı var ben yok demiyorum sadece çevremdekilerden örnek verdim hiç sigara içmeyen içilmeyen bi ortamda da insanlar astım vs olabiliyor. Bence birazda genetik diye düşünüyorum tabi ki kesinlikle sigarayı “savunmuyorum”
Aslaninannesi_ Aysenurog hayır genetikle alakası yok canım maalesef ben böyle postalara mesela su içti bir şey olmadı yazmıyorum çünkü onda olmadıysa başkasında olmayacak anlamına gelmiyor
Aysenurog okk arkadaşlar ben zaten sigarayı savunmuyorum iyi bişey de demiyorum. Sadece çevremden örnek verdim ki çevremdeki çocuklarda 3-5 yaşında çocuk değil çoğu nerdeyse ergenliğe girecek. Neysem yine tekrarlıyorum ben zaten savunmuyorum.
Sedamutluu 2cocuk2kopek annem sigara içmezdi ben de ablamda alerjik astım hastasıydık herseyi de sigara baglamasanız mı
2cocuk2kopek Sedamutluu sigara içtim bebeğe bişey olmuyor diyenlere yazdımaile içi gelen genetik astımdan bahsetmedim zaten.