Eveeet 🥰 benim 3 ü doğumum olcaktı.
39+3 de trijaydan giriş yaptım ve muayne ettiler . Sancım yoktu ama bayadır 3 cm açılmam vardı . Doktor muayne etti ve 4-5 cm açılmam olduğunu , yatış verceğını söyledi saat 11:00 de yatışım gerçekleşti. Diğer iki doğumumda sunı sancı ile olduğu için ümidi artık kendi sancımdan kesmiştim.
Ben tabi heyecanlı , sonunda yatış verdiler doğururyorum diye . Aşırı bir rahatlama geldi. Hemişre beni aldı asansöre bindik doğumhaneye çıkcaz hafif hafif adet ağırısı gibi sancılarım başladı. Ben tabi muayneden olduğunu düşündüm. Doğumhaneye geldik yatış felan derken, nst bağlandım ve ne görürüm SANCI. Hemde kendi Sancılarım🤣 ay hep merak ediyordum nasil birşey diye sonunda deneyimlemiş oldum.
1-2 saat öyle böyle geçti ama o kadar hafif ki sancılarım daha geziyorum felan. Açıklık muayne yapıldı 8cm ! Ee dedim ben bu sancıyla mı doğurcam😅 saat 14:15 de ebe sunı sancıyla destekliyelim dedi sancını. Biraz damar yolundan verdi ve sancılar yükseldi. Her sancı geldiğinde ıkındım ki bebek aşağa insin. Ebe hanım belime masaj yaptı o ara.
14:15-15:00 ( 45dk) dayınılmaz sancım oldu. Benim dedim büyük tuvaletim var , ebe sen geç yatağa dedi. Çıkamam dedım bu sancıyla 😅
Sancı geçti bıraz hemen yatağa çıktım. Hoop benim ıkınmam geliyor tutamıyorum dedim.
Ebeler bi sağ koşuypr bi sola 😅 dur ıkınma yatağa hazırlıyalım felan diyorlar . Duramam diyorum 😅
Tam açıklık 10 cm ıkın sancı geldikce dedi, 3 ıkınmada kesisiz güzel bir doğumum oldu. Bir tane dıkışım var onuda saymıyorum bile .
Saat 15:00 de doğdu kızım
3390 gr , 51 cm.
Yani dayınılmaz sancı sadece 45 dk çektim . Ben bu kadar kolay olcağını tahmin etmiyordum🥰 maşallah , ve aferin kız bana 😅🧿🧿
Darısı tüm bekleyenlere 🤲🏻