Feyzasucu Kızlar 15ınci haftama girdim karnınızda garıp sancılar bıcak sokulması dıye tarıf edecegım seyler varmı ben bebegımı hissetmeyi sabırsızlıkla merak edıyorım karın agrısı cekıyorum genelde bu haftalarda agrı sanıyorum bazen ama sızınkı nasıl ne zaman hıssetttınız? Cok merak edıyorum da 😍😍😍
mrsdoruk Feyzasucu hissetmek gibi değil de böyle kelebek uçuşması gibi bi şey yani bnm hissettigim öyle 18. Haftadayım suanda bakalım 20. Hafta ve sonrasında nasıl olcak
Smyyy Feyzasucu 16+3 bende arada iğne batması gibi birşey oluyor ama geçici ağırlardır herhalde ve bende bebeğimi hissediyorum kasığın üst tarafında pıt pıt ediyor sanki hemde hergün hissediyorum şükürler olsun 😊
Busrababuz Feyzasucu 16 haftada hissettim canım sanki aynı yere birşey baskı yapıyor gibi oluyor hafta ilerledikçe bebegin olduğu anlaşılıyor
Gul33 Feyzasucu ilk kelebek hareketleri gibi hafifti. İçimde bir şeyler kayıyor gibi oluyordu. Zaten sürekli değil 2-3 günde bir oluyordu. Sonra Mısır patlaması gibi pıt pıt hissetmeye başladım. Şimdi tekmeye döndü son birkaç gündür.
mrsdoruk Feyzasucu ay bilmiyorum ki ilk gebeligim nasıl bisey oldugunu da bilmiyorum ilk böyle pır pır olunca anneme sormuştım bebek oynaması mı bu diye 😅
Feyzasucu Smyyy Allahım ssgsaglım kucagına allah nasıp etzın o zamam galına bendr hıssedıyorum ılk oldugu ıcın noldumu anlamıyorum kı
Feyzasucu Bende zayıfım ama bakslm canım ınslalah diyelim bu arada cınsıyetlerınız nedır :) bana kız dedıler ama yuzde yuz luk yok
Smyyy Feyzasucu ben 12 haftalıkken gittim göstermedi Pazartesi günü gideceğim 17 haftalık olacak inşallah belki o zaman gösterir 😊
gdaslik 15+3 üm henüz hissedemedim ağrılar ara ara oluyor o da rahimi tutan bağ dokularının rahmin büyümesinden kaynaklı gerilmesiyle alakalıymış. Doktorum 20. Haftadan önce hissedemezsin diyor sanırım öyle olacak.
Gokkusagivemucize 17.doldu ben de arada hissediyorum. Bu 3.gebeliğim. zayıf olduğum için de sırtüstü uzandığım zaman karnım içine çöküyor ve bebeğin olduğu yer sert ve şiş hâlde elime geliyor. Zaten sağda ve sağım daha şiş 🤗👶