NurselenKutlu28 minigiminannesi03 Benimde içim de çok şüphe var tuttu mu tutmadı mı diğe farklı duygular 🥺
NurselenKutlu28 Annelikyolundabiri seni çok iyi anlıyorum canım benim bu dörünçü denemem ilk ki 6 haftalık düşük yaptım iki çi hiç tutmadı üçün çü de iki tane dünya tatlısı ikizlerim vardı ani doğum başladı bi anda ve erken doğum oldu iki gün yaşadılar sadece bu dörünçü ama son olur inşAllah o kadar yıprandım ki
Annelikyolundabiri NurselenKutlu28 ah canım benim yaa.. benim de 4. Denemem bu 🥲 Allah kucaklarımızı doldursun sağlıkla inşallah 🥰
NurselenKutlu28 minigiminannesi03 Evet yaaa evde can sıkıntısından patlamak üzereyim bide biz bu sefer ailelere söylemedik eğer okursa süpriz yapmak istiyoruz onlara o yüzden yanım da kimse yok
Cambardak__ NurselenKutlu28 benimde belirti yok canım yalnızlıktan kendimi dinleyip duruyorum bizde kimseye söylemedik o yüzden tek başımızayız
Cambardak__ NurselenKutlu28 çok zor günler geçirmişsin rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün canım benim
NurselenKutlu28 Cambardak__ Amin canım Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı evlatlarla doldursun bizimkini de
Marsmelow NurselenKutlu28 9. Gün test yapıp öğrenmiştik. Doktorum 10. Gün yapmamı istemişti ama regl ağrısı hissedince korkup kan testi yapmak istedim. Çok şükür pozitif çıktı. 🙏🏻 Rabbim güzel haberi almayı nasip etsin tüm bekleyenlere.
NurselenKutlu28 Arkadaşlar ben dayanamayıp kanntesti verdim ve hamileyim inşAllah sağlıklı bir şekilde zamanında kucağıma alırım darısı size ve isteyen herkese aminnn❤️🤲🏽
Glshst NurselenKutlu28 ayyy canım gözün aydın çok mutlu oldum banada dua et nolursun çarşamba günü transfer oldum hiç belirtim yok korkuyorum
NurselenKutlu28 Glshst ederim tabi hepiniz dularımdasınız benim de çok belirtim yoktu bugün kaşık ağrım oldu adet olucakmışım gibi o kadar
Glshst NurselenKutlu28 göğüs hassasiyeti falan oldu mu bende hiçbir belirti yok neredeyse çok hafif sağ taraf bel ağrısı oluyo onun harici yok çok tedirginim açıkçası
NurselenKutlu28 Glshst yok canım göğüs hassasiyeti hiç olmadı şuan ara ara bi kaşık ağrısı olıyo geçiyo o kadar ama tedirgin olma çünkü hiç bir belirti olmadan hamile olan çok insan var burda
Cambardak__ NurselenKutlu28 ayyy hayirli olsun canım darısı başımıza inşallah sağlıkla ilerler kac cikti beta değerin 🤗
NurselenKutlu28 Cambardak__ amin canım 28 çıktı 6 gün ama çok erken verdim yarın tekrarlicam artışı görmek için en son cumartesi günü vericem asış test günüm de