Mervegezginci12 Kızlar ben 27+1 şu an ama az önce biri kolostrum sütüm gelmediği için moralimi bozdu ve hala yumuşak gögüslerim ben gibi olan var mı gelmesi şart mi gebelikte
mervemurat16 Mervegezginci12 benim hamileyken sütüm gelmedi sezaryen oldum ama ilk ağız sütünü zorda olsa verdik.Süt kanalları açık olanlarda genelde süt geliyor.Doğuma yakın masaj ile süt kanallarınız açabilirsiniz
KumpirsMom Mervegezginci12 29. Haftada yanlışlıkla sıkınca fark ettim geldiğini ben erken olduğunu bile düşündüm ne alaka o haftada gelmek zorunda değil her bünye farklı sonuçta takılmayın ya boş yapmış
Cocostore Mervegezginci12 37 haftalık oldum hala sütüm gelmedi , bir şekilde zorda olsa gelecek bence şimdiden kafana takma şans işi
Mervegezginci12 KumpirsMom çok teşekkür ederim sağolun yaa bende daha erken düşündüm 40 haftalık ortalama sürüyor gebelik
KumpirsMom Mervegezginci12 valla ben doktor muaynem gelmedi hala sorucam normal mi gelmesi diye yakınlarımdan hiç bu haftalarda gelen görmedim 35 üstü oluyor hatta bazen doğumdan sonra geliyor siz gönlünüzü ferah tutun ♥️