Ervaa2534 Herşey mideme dokunuyor korkudan bişey yiyemiyorum resmen ama bende geçen evde patates yoktu canım deli gibi patates çekti tuzlayıp tuzlayıp yemek istedim yedim oda mideme oturdu
Seyma63_ Buse4161 evet canım kullanıyorum vitamin değerlerim iyi aslında niye böyle oluyo anlamıyorum
minigimleseruven Buse4161 patatesli gözleme diye uyandım 🤣 sağ olsun eşim sabah aldı yedim rahatladım 😆 millet tropikal meyve aşerir benim içimden Anadolu çıkmıyor 😅🫶🏻🌸
ikra17 Buse4161 çekirdeksizi de var İzmir üzümü diye geçiyor canım instagramda karşıma çok çıkıyor offf yarın olsa da alıp yesek 😂
staRmama Buse4161 bu arada ben hamile kalırsam kesin mango aşeririm deli gibi düştüm şu aralar o odunsu seftalimsi tadı sürekli agzımda 😂insan aç olmamalı allahtan bünyem iyi yakıyor yoksa obez olmuştum herhalde
minigimleseruven Buse4161 vallahi :) aşermeyi geçtim ben artık eskiden sevdiğim şeyleri sevmemeye başladım 😅 Türk kahvesi aşığı ben asla içemiyorum tiksinme yaşamadım ama canım asla istemiyor turşu çok severdim canım istemiyor benim hatlar karıştı 😅
Buse4161 staRmama meyvenin kilo yaptığı nerde görülmüş günde 3 öğün burger king ye bak görürüm seni 🤣 neyseki o alışkanlığımı bıraktım çok şükürr
Buse4161 minigimleseruven benim de öyle ya ben tatlı yiyip dururdum eşim bisküvi tatlısı yaptı 1 haftadır dolapta kendisi yiyor sadece asla canım çekmiyor tadına bile bakmadım 🤣