danla2711 Nart ahah ama güzel bir uygulama ya ben sevdim burayı😂 diğerini sevmedim orda kimsede yok zaten burda çok insan var arkadaşlarımı bile 8 ay önce burda buldum şimdi whatsapp grubumuz var düşün yani
danla2711 Ebru_ebru evet canım sarılık olunca bi 20 cc lik kullanmak istedim kendi sütümle ama içti içti hepsini kustu bende daha sonra ısrar etmedim emzikte tutturamadım maalesef ya sen?
Ebru_ebru danla2711 Bende sağıyorum sütü emmediği zaman veriyorum aynı şekilde bizimde ağzından burnundan çıkartıyor 🙁 Emzik de doktor şimdi verme dedi o yüzden vermedim
danla2711 Ebru_ebru bizim oğluşta dil bağı var o yüzden emzik ve biberon daha da tembelleştirir diye korkuyorum sünnet olurken dil bağı içinde ufak bir operasyon geçirmemiz gerekiyor yoksa ilerde eşim ve ben (hafif pelteğiz) gibi peltek olabilirmiş
Birhayalimvr danla2711 ayyyy darısı başıma canım ben daha 8. Haftamdayım gebeligim biraz sıkıntilı gidiyor lekelenmelerim oluyor korkutuyor beni atlatirim insallah
danla2711 Birhayalimvr inşallah kuzum Rabbim sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok hareket etme bol bol dinlen♥️
staRmama danla2711 bende sevemedim 1 sene olmasına rağmen doğum yapalı burdayım 😂 Sağlıkla büyüt kuşum bebişini 💕