Elbu Yenimahalle devlet hastanesinde doğum yapan varmı acaba sontayi uyusturduktan sonramı takıyorlar
Melikeakkc Elbu canım herkesin sondasını uyuştuktan sonra takıyorlar millete bakma sen millet bi sonda konusu almış başını gidiyor. Hissetmiyorsun taktıklarını
Daisyy000 Elbu Sondayı fazla abartıyorlar burada. Burada yazanlar yüzünden titreye titreye bacağımı açtım. Hemşire ‘tamam’dedi. Nasıl yani taktınız mı dedim ,evet dedi. O derece hissedilmiyor bile ,asla acıyan bisey değil hiç korkmayın
Elbu Daisyy000 ya bilmiyorum çok acıyor falan dediler bide neden amaliyathanede uyusturulduktan sonra takmiyorlar acaba ilk dogumumda öyle yapmışlardı sizdemi yenimahallede doğum.yaptiniz hangi doktor
Daisyy000 Elbu Ay hiç korkmayın valla benim canım çok tatlıdır bide.. Özellerde uyuştuktan sonra takiyorlar ama devlette odadayken… Benim doğumumu Koray bey yaptı.Siz kime gidiyorsunuz, kaç haftalıksınız
Elbu Daisyy000 Ali Koray Bayramoğlu benimde ilk dogumumu koruda yaptırdı şuan 2. Hamileligim bu sefer yine ona gidiyorum ama devlet sonta hakkında baya kötü seyler duydum çok korktum ben şuan 29+1 haftaligim
Daisyy000 Elbu 23.06.23te doğum yaptım. Simdi 13+5im yine ona gidiyorum.Hic korkmayın ben özeli bırakıp buraya gelmiştim. Özelden farksızdı. Ameliyathane ekibi vs çok ilgiliydi
Daisyy000 Elbu Sadece özeldeki gibi konfor bekliyorsanız beklemeyin. Odalar biraz kötü. Buzdolabı vs yok.
Daisyy000 Melikeakkc Valla özellikle hemşireye de söyledim ameliyathanede uyuştuktan sonra taksanız olur mu diye.. Malesef dedi