Bet1626 bsraaklcyldz anladım suni sancısız ve sezeryan olmadan kendiliğinden gelmesini beklemeyi düşünmez misiniz peki? Bayram gününe de denk gelse?
bsraaklcyldz Bet1626 tabi ki düşünüyorum ama ben doğudayım. Son an yetişebileceğim ve güvenebileceğim bir hastane ve doktor yok malesef o yüzden riske atmak istemiyorum.
Bet1626 bsraaklcyldz anladım Allah kolaylık versin bende kararsızım da o yüzden soruyorum kusura bakmayın
bsraaklcyldz Bet1626 yok Estağfirullah ama haklısnız kendi sancımı ve bebeğin kendi gelmesini beklemek çok mantıklı ama bulunduğum yer beni tedirgin ediyor. Doktorum da bayramda kimse olmaz deyince öncesinde deneyeceğiz inşallah sağ Salim kavuşurum bebeğime 🥹
Melostemman Nc34 Bende 36+6 dayım . Çok zorluyor beni artık.ikinci bebegim olacak insaallah. Persembe doktora gidecegim gün verecek artık inşaallah. Bakalım ne zaman gelecek prensesim.
Nc34 Melostemman ikinci bebeğe aşırı zor oluyor diyorlar neden ikinci gebelik öyle acaba yükünüz daha ağır bide ilk bebişle ilgileniyorsunuz diye mi acaba Allah yardımcınız olsun ya 🥹❤️
Melostemman Nc34 Yaşım ilk çocuğumda biraz daha gençti şimdi geç kaldım ondan olabilir 🤭 oğlum 8 yaşında beni zorlamiyor sebep o degil aslında. Gençken çocuk işini halletmek lazım galiba ben biraz geç kaldım
Nc34 Melostemman aa baya yaş farkı var aralarında . Kadının yaşı sorulmaz biliyorum ama kaç yaşındasınız merak ettim ☺️❤️
Bet1626 bsraaklcyldz amin inşallah bayramdan önce kendiliğinden gelir de sizi de bu dertten kurtarır inşallah 🤲🤲
Bet1626 elifnurplat25 3 günden beridir hastanede misiniz? Allah yardımcınız olsun kolaylıkla gelsin bebeğiniz 🙏
Nc34 Ervagulcan merhaba evet gittim bebiş aşağıya inmiş karnın düşmüş dedi doktorum henüz kanalda değil ama yürüyüş yaparsan çok rahat iner kanala dedi . Çatı muayenesi için de haftaya gel şuan bakarsam suyun gelebilir dedi . Sanırım haftaya bebişimi kucağıma alıcam ☺️❤️