Tugba3434 Hamilelikte Arnavut ciğeri yenirmi canım çok istiyor ama etrafımdakiler yenmez iz olur diyor ???
Deletedmom667 Tugba3434 walla kuzum ben yemedım cnm cokta ıstemez zaten.. Ama doktorum cıger onermedi mumkunse yeme dedi.. Birde hurafe war ne kdr dogru bılmem bı ıkı yakınımda oldu ama yınede dogrulugu tartısılır bebegın vucudunda cıger gıbı ız oluyormus
Haticealasahin Tugba3434 iz olmasi degil ama ilk 3 ay yenmemesi gerek diye biliyorum canm. Daha sonra abartmadan yenilebilir diye okudum.
Mkrrm Tugba3434 bende dün yiycektim doktorum canin cok istediyse 1 2 tane yiyebilirsin fazlasini önermiyorum demişti bence yememelisin ama yinede sen bilirsin
Gulay123 Tugba3434 canım ciğer pek önerilmiyor a vitamini yüzünden sanırım internette araştır doktoruna sor a vitamininin fazlası bebeğe zararlıymış ama tadına bakabilirsin bence çok yemezsen sorun olmaz
AnlatmayaGerekYok Tugba3434 ciğerde antibiyotik özelliği fazla bu nedenle ilk 3 ay yeme. Sonrasında yiyebilirsin sanki ne kadar yiyeceksin bi oturuşta 10 kilo yiyecek halin yok bir şey olmaz. İlk 3 aydaysan da azıcık ye canın istemiş o kdr