Kbr777 Kızlar bu hastaneye giden, doğum yapan, memnun kalan veya kalmayan varsa başlıkta buluşalım. Baya araştırdım ama kimseyi bulamadım. Cevaplarınızı bekliyorum.
Aleyna1407 Kbr777 Merhaba bende 10 haftalık hamileyim bu hastaneye gidiyorum aynı şekilde araştırma yapıyorum ama henüz kimseyi bulamadım :) Şu ana kadar olumsuz bir şey yaşamadım. Hangi doktora gidiyorsunuz?
Kbr777 Aleyna1407 merhabalar 💕 Suat süphan erşahine gidiyorum bir kez gittim ama çok memnun kaldım 31+3 oldum doğumu da Suat hocada yapacağım inşallah hastaneyi beğendim açıkçası. Bende gitmeden önce çok araştırdım kimseyi bulamadım ama gittiğimde baya kalabalık vardı hatta eşimle doktor sayısı yetersiz galiba diye konuşmuştuk. Haberleşelim lütfen şu ana kadar bende kimseye rastlamadım çünkü 🥹
Aleyna1407 Bende Erhan Aktürke gidiyorum tam karşı kapısı :) Ben de şu ana kadar olumsuz bir durum yaşamadım ama tabi yolun daha çok başındayım ben :) Sizin sürecinizinde olumlu ilerlemesine çok sevindim. Elbette haberleşelim muhakkak 🙏🏻
Kbr777 Aleyna1407 çok çok sevindim sizin adınıza 🙏🏻 inşallah sizinde süreciniz harika bir şekilde ilerler ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız 🌸
ozgeccakir Merhaba, ben de fatma seda öztürke gitmeyi düşünüyorum daha yeni öğrendim hamileliğimi. Sizin sigortanız mı var ?
Kbr777 ebru2853 merhaba Medicana zincirlikuyuda doğum yaptım kesinlikle Suat süphana gitmeyin ama hastane ve hemşireler çok iyiydi