Burcu__0506 Mehtapod 1 hafta oldu kürtaj olalı ilk adetim 40 gün sonra olacak ınsallah , ondan sonra düşünüyorum tekrar
Helink Mehtapod kürtaj oldum 10 gün adet üstüne 40 gün sonra 1 adet gördüm 2. Adeti görmedim şükür hamileyim doktorum adet olana kadar ilişkiye yasakladı sonra 1 gün boş 1 gün dolu yapın dedi ve picover kullandırdı çok şükür hamileyim daha yeniyim içinizi ferah tutun ❤️
Nursellllllll123 Mehtapod bende 19 nisanda kürtaj oldum halen adet olmadım sanırım 40 gün dolduktan sonra olurum ve istemeden korunmasız ilişki oldu aşırı korkularım var ya tutarsa ya sağlıksız olur diye
erikarpuz Mehtapod ilk kürtajımda korunmayı bıraktığım ay kaldım ama ikincide 10 ay sonunda anca hamile kalabildim
ignur Kürtajdan sonra ilk 3 ay düzensiz regl, kanamalar, lekeler oldu… Şimdi 4 ay oldu ve hamilelik şüphem var silik çizgi çıktı bakalım..
YyyyYasemin ignur benimde daha geçen ay düzeldi adetim aşırı pıhtılı düzensiz uzun adetler vs anca düzeldi bu ay inşallah bende silik görürüm hepimizin hakkında en iyisi en hayırlısı olsun
Zeynepserra10 Nursellllllll123 korkmayın olsa da sağlıksız olacak diye bişey yok ben de adet olmadan hemen hamile kaldım ama sağlıklı çok şükür
Zbyd3 Kızlar bende bısey sormak ıstıyorum kürtajdan sonra bir adet dönemi geçirdim ayın 1 i lekeli başladı ıkı gğn falan sürdü ped koymadan geçen pazar günü de abdestlendiö şimdi hafif lekelenme oluypr iki gündür normal mi hafif de kasık ağrısı var nedendir acaba peçeteye silince gelıypr sadece
melikegkbltt__ Mehtapod yılbaşında kürtaj oldum, şubat ayı son adet tarihim şimdi 12 haftalık olduk 🤍
Tontis2025 Mehtapod kürtaj sonrası ilk 3 ay adetimi düzeltmekle uğrastım prolaktinim yükselmisti ilaclar vs. Sonra 8 ay uğraştık öyle rabbim nasip etti toplamda 13 ay :)