BFerayeY Kızlar bugun kan geldi. Gittim plesenta nın oradaki zar yırtılmış. Her an suyun gelebilir dedi. Bebeğim daha 1350 grm 38 cm yaşar mı 😥😥böyle olan var mı
pitircikannesi1 BFerayeY canım Rabbim büyük daha erken doğupta yaşayan bebekler oluyor içini ferah tut. Ilaç vs.verdi mı belki 2_3 hafta daha zaman kazanırsınız
Burcubby BFerayeY umarım birkaç hafta daha dayanır, doğsa bile yaşayacakları haftalar diyorlar bu haftalar için. Ciğer geliştirici iğne yaptılar mı? Bir de erken doğum riskin var mıydı?
Maviyesil121212 BFerayeY içerde ne kadar dursa o kadar iyi tabi ama benim gittiğim hastanede 680 gr doğdu bebek kuvözde kaldı şu an maşallah çok sağlıklıymış Sağlıkla vaktinde Gelsin insallah yavrun
Esba2019 BFerayeY inşallah yaşar canım bebeğin Rabbim sana ve ailene bağışlasın 🙏 Erken doğum riskin var mıydı canım
Elftvs Haftan iyi canım biraz küvezde kalır ama çıkar annesi 😍 yenidoğan ünitesi kaliteli olan bir hastane tercih edin lütfen
BFerayeY Burcubby yok canım risk falan yoktu hiç bişe yoktu nasıl oldu anlamadım. Çalışıyorum yoruldum sanırım sürekli ayaktaydım.
Selmas57 Maviyesil121212 canim sen usaktaydin demi? Benim erken dogum tehlikem var da hangi yogun bakimda dogdu 680 gr bebek?
Esba2019 BFerayeY anladım canım Rabbim şafii adıyla şifa versin şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine İnşallah 🙏🙏
Sabireeray BFerayeY canım daha sabah izledim instgramdan izleyebilirsin daha 1000 gram doğmuş ve yaşıyor kuvezde kaliyormus bı sure sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde doğum riskini var çok araştırdım ve yaşadığını gördüm üzülme canım rabbim hakkında hayırlısını versin
BFerayeY Sabireeray canım benim hiçbişeyim yoktu birden oldu. ALLHIM SANA DA ŞİFA VERSİN. aynen bende izledim video yu Allhın dediğinden öteye gidemiyoruz
Sabireeray BFerayeY canım Instagram hesabın varsa ordan sana link atayım beni ekleyebilirsiniz demiroglusabis
Maviyesil121212 Selmas57 Medical parkta canım Selçuk bey var onun profilinde gördüm selçuk gürel yaz çıkıyor düşük ağırlıklı doğan bebekler falan birçok örneği var
gamzetastan BFerayeY korkma 22 gün önce 26 haftalık ikiz oğullarımı doğurdum 800-900 gramlarda 640ile 750 grama düştüler şuan yaşıyorlar çok şükür 27 haftada doğan bebeğin yaşam şansı %70. Rabbim can verirse Yaşar. Bebeğim pes şişe kadar 640 gram düşünebiliyor Muş’un bazen akıl almıyor nasıl Yaşar diye korkma sen kilosunda iyi
BFerayeY gamzetastan ALLHIM bebeklerine şifa versin. Aynen canım şükür kilosu iyi. İğne yapmadı yarın başka Bi doktora gidecem. Güvenemedim bir doktorla