damllla Merhaba ben levotrion 74 mg kullanıyorum daha yeni gebeyim 6 haftalık :) Bu ilaçtan sonra kilo aldım hep şu an 70 kiloyum. Acaba benim gibi olup gebe olanlar kaç kilo aldılar nelere dikkat ettiler doğduysa bebeklerinin sağlığı nasıl
Merveue damllla bende de var troid ama ilaç bana kilo aldırmadı 125 mg kullanıyorum. İlaçlarımı dikkatli kullanıyorum iyi beslenmeye çalışıyorum
Nesli006 damllla aslında ilaç aldirmaz tirodnzn bozuklugu aldrr. O ilac kilo aldırmayı veya verdirmeyi engeller.
cylnmy damllla benim de var eurhrox 75 mg haftasonları 100 mg kullanıyorum. Gebelikte 10 kilo aldım ama vücudum hiç ödemlenmedi yani çok fazla almadım sadece karnım cıktı
Fly3636 Bnde de haşimato var 125 mg kullanıyorum 27 haftalık olduk bence Bnde fazla kilo aldım bununla alakalımı bilmiyorum
Wewe Eurhrox 50 kullanıyorum haşimatoyum 32.hafta gebeyim kiloyla ilgili hiçbir sorunum yok bence bunun ilaçla bi ilgisi yok
Susenasu damllla ilaç düzeyinizi tsh takibinizi düzenli yaptırırsanız kilo almazsınız tabi beslenmeye de dikkat etmek gerek. 7 senedir haşimatoyum gebeliğimin başından beri sürekli tsh takibi yaptırdım düzeyi kontrol altında tuttuk. Şu an 35.haftadayım toplam 7 kilo aldım son haftalarda çok artmaz umarım🫣
Betmet1 7 haftalığım 50 mg kullanıyorum suanlık iki kilo verdim ilaçla alakalı değildir beslenmenıze dikkat etmeniz gerekiyor.
Nurbesteee damllla bende haşimato hastasıyım 9 aylık hamileyim 175 mcg kullanıyorum çok ağır yani ama hamileliğimin en basından bu zamana kadar bir sorun yaşamadım canım her ay düzenli kontrollerime gidiyorum zaten kiloda almadım o ilaç aksine kilo verdirir veya kilonu korursun kilo aldıracak bi ilaç değil doktora sorabilirsin ben 7 kilo aldım 9 ayda sadece
eskus Benim de hamilelikte çıktı 2.700 lerde 2.5 altı isteniyormuş 25 mg yarısını kullanıyorum . Acaba artarmı nasıl oluyor😞