Selmagkk Kızlar park yatak için çarşaf arıyorum kumaşı güzel siz nereden aldınız resim paylaşabilirmisiniz🤍
monica50 Selmagkk kendim kumaş seçip diktirdim ben de, diktirmeden bir de yıkadım sonra çekme olmasın diye içime sindi
Yenibirisi Trend.yol LADYNİL sayfasından aldım lastikli güzel geldi kumaşı falan henüz serip kullanmadım sepet beşik kullanıyorum şu an
Nesrnn Ben normal beşik için aldım ama aynı sey mı bilemedim canım trendyolda guzel seyler var bır de e bebekte bakmanı tavsiye ederim
Bnguuu_102 Tiny lamb Çarşaf ve müslin örtü aldım çok kaliteli ama park yatapa okur mu bilmem Bir de tuğba kuğu sayfası
Selmagkk Bnguuu_102 tiny lamba park yatak için varmış baktımda şimdi yorumlarda güzel bej ve beyaz var sadece galiba
ozgeshbgnr Trendyoldan wheeppo mağazasından aldım lastikli çarşaf yastık ve üstüne de aynı modelin müslin battaniyesini aldım
gizem_sert Hepsiburada baby meva satıcısından aldım lastikli çarşafları güzel çıktılar . Alezi de formeya satıcısından aldım.
Mehlikahnm Ben direk kumaş seçip kestirip diktirdim. Daha uyguna hem geldi hem de istediğim kumaş ve model oldu. 650 TL’ye lastikli çarşaf, yorgan kılıfı, iki yastık kılıfı, iki içlik yastık kılıfı içinde tuttu.
Selmagkk Mehlikahnm çok iyi tutmuş fiyatı ben diktirme daha pahalı diye düşünüyordum açıkçası ama hazırlarda içime sinende olmadı
monica50 Selmagkk evet park yatak içindi, kumaş metresi 130-140 falandı. iki takım diktirdim içinde yedek çarşafları yastık yüzleri falan var kumaştan ne çıkarsa diye konuştuk 1400 falan tuttu