Bbaharincii
akyuz14
Ayshababy
Alpker
ozlem_2727
3_bebelianne
bebesever
Kızlar valla doktor aynen böyle söyledi 🥲 150nin altını zaten normal doğuma almayız ama sende tam sınırdasın ve zor doğum olma ihtimali çok yüksek ben riske atmaya değmez diyorum dedi ama boy hariç geri kalan her şey normal doğum için okey şuanda yani geliş pozisyonu vs çok şükür riskli olan bir durumda yok bebekte sağlıklı e sancıyı çekmeyede ben okeyim o sancıya dayanacağımı düşünüyorum daha önce 11 haftalık bebeğini kaybetmiştim onda kürtaj öncesi rahim ağzını açmak için alttan fitil vermişlerdi onun sancısını çekmiştim açıkçası dayanabilmiştim tabi bu çok daha büyük bir bebek olacak açılma daha fazla olacak ama dayanacağımı düşünüyorum 3 aydır 20lik diş ağrısı çekiyorum mesela ağrıdan yüzümün sol tarafına felç inecek ama doktor dişimi çektirmeye izin vermediği için (aspirin kullanıyorum aspirini kesemem çok riskli dedi dişçide aspirini kesmeden dişimi çekmedi) 3 aydır 20lik ağrısı çekiyorum gören duyan nasıl dayanıyorsun diyor ama ben dayanıyorum yani ağrı kesici bile kullanmıyorum, normalde de hiç ağrı kesici kullanan biri değilimdir son raddeye kadar sabrederim canım hiç tatlı değildir böbrek taşı düşürürken bile acile gitmek için sabah olmasını beklemiştim düşünün 😂 sabah acile bi gittim doktor sen böbrek taşı düşürüyosun geceyi evde nasıl geçirdin dedi geçirdim valla sabah olsunda gidiyim dedim dedim 😅
Ama velhasıl kelam sırf boyum 150 diye doktor bana sezaryen dedi 🥹 doktoruma da güveniyorum açıkçası sağlıkla gelsin gerisi çok umrumda değil doğum şekli vs ama sadece boydan elenmiş olmak tuhafıma ve komiğime gitti açıkçası 😅