Asyarslan60 Arkadaşlar 3 gündür ovulasyon pikti aklıma düşünce test yaptım ovula life diye bi erken gebelik testi 10 dk içinde belli belirsizdi gözümle kıl gibi bi çizgi gördüm suya tuttuktan sonra daha netleşti sizce ben mi kör oldum
Asyarslan60 Asyarslan60 @Kahvedelisi Merhaba aratırken sizde bu marka testten yapmışsınız acaba sonucunuz ne oldu bi bakar mısınız
Mervetrkmn Asyarslan60 ben reglime 9 gün varken hayalet belli belirsiz çizgiyle öğrenmiştim erken gebelik testiyle awoxtu sanırım testim tam hatırlamıyorum ama ertesi gün tekrar test yaptım gene erken gebelik testiydi ince çizgi çıktı kan verdim aynı gün 14.93 le öğrendim gebeliğimi pazarteside doğuma giricem nasipse inşallah sizinde sağlıklı bir gebeliğiniz olur 🙏🏻
Asyarslan60 Mehlika_ sabah tekrar yapacağım ona göre bakalım ama nedense yalancı pozitif gibi geliyor
babymom2026 Mervetrkmn benimde silik cikti adete 1 hafta kala yapmıştım 🥹 ay sonunu bekliyorum kan icin
Bbaharincii Ama bence gebelik var yaa hem bende ilk yaptığım testte bu kadar silikti prodoctor marka aldım sonra gün geçtikçe çizgi koyulaştı bi kaç tane yaptım
8143 Asyarslan60 resmini atsana canm bence bi kan verin yada ilk idrarla gebelik testi yapın inaşllah vardr 😊