Hizliveofkeli Uraz ismiyle uyumlu erkek ismi önerilerinizi alırım. Türkçe kökenli olması önemli kızlarım.
Nilayy95 Hizliveofkeli ilk oğlumun adı bartu, karnımdakinin pamir. Ama hep istediğim isim Noyan. Eşim ailede olduğu için koydurmuyo
Buse4161 Hizliveofkeli Kağan çok istiyordum da eşimin akrabası koymuş ben de timuralp koymayı düşünüyorum eğer erkek olursa
History5 Nilayy95 Yaa bende Noyan istiyordum ama çevreden tuhaf tepkiler alınca soğudum biraz kalbimin bir köşesinde kaldı 🥹
Nilayy95 History5 inanın kimseye isim beğendiremiyorsunuz. İlk oğlumdada öyle olmuştu. Bundada pamir ismini beğenmediler. Artık sinirlendim kim olursa olsun yorum yapmanızı istemiyorum diyorum. Saygı duyun geçin diyorum.
History5 Nilayy95 Bende aynı şimdi ki seçtiğim isme de kulp buluyorlar bundanda vazgeçmiyorum öbüründen soğuttular ama yeter dedim bu defa 🥰
Hizliveofkeli Nilayy95 valla ben de o konuya çok sinirleniyorum. Zaten kız olma ihtimali yüksek deyince ismi hazırlamıştım. Cinsiyeti kız ismi de bu diyecektim. Kimse yorum yapsın isim önersin istemiyorum çünkü