Linçlenmek istemiyorum sadece hislerimi paylaşmak istiyorum çünkü bunu yapabileceğim kimse yok.
18+5 günlük hamileyim. 3. Gebeliğim ilk iki bebek erkek birini kaybettim biri şükürler olsun yaşıyor 3 yaşına girecek. İsteyerek hamile kaldım başımdan beri kız hissediyorum hamileliğim diğerlerinden çok farklı falan açık konuşmak gerekirse 12 haftalıkken doktor cinsiyeti söyleyeceğim dedi çok emin bir şekilde kız demesini beklerken erkek dedi. Hatta nasıl şaşırdıysam doktora emin misiniz bidana bakın dedim yok canım erkek bu pipi değişmez sen kız doğuramican diyip güldü.
16 haftalık tekrar erkek dedi ama nasıl desem içimden isim belirlemek bile gelmiyor. Bakım yanlış anlamayın istemediğimden değil sadece hislerimden sebep o kadar çok kız hissediyorum ki bir şeyler alırsam tekrar değişmek zorunda kalacağım gibi geliyor 🥹 çevremde ki herkes kıza benzetti burada teoriler kız çıktı ne bileyim nubuna bile burada kız denildi belki de bu kadar çok kız denildiği için beynim öyle kodlandı 😅 bugün doktor kan idrar aldı öyle muayene ederken erkek dedi tekrardan artık alışmam gerekiyor bu fikre ama nedense ben hala kız gibi hissediyorum 😂
Hamileliğim bile diğer hamileliklerimden farklı yani anneler hisseder diyorlar bu arada ikinci oğluma da hep kız dediler 16 haftadan sonra erkek denildi o yüzden de kafam karıştı 🥹
Tekrar diyorum lütfen linclemeyin şükürsüzlük değiş benim ki sadece gerçekten hislerime karşı koyamıyorum..
bu arada oğlum olsa zaten evde ki de oğlan olduğu ıcın ve yaşları yakın olduğu ıcın onlar açısından mükemmel olacak ayrıca maddi açıdan da bizim için daha iyi olacak ortak eşya kullanma bakımında söylüyorum ama işte dediğim gibi hislerim böyle 🙈🙈 diğer iki hamileliğim de erkek hissediyordum hatta rüyam da erkek gördüm ama bunda rüyam da kız gördüm ve kız hissediyorum biraz onun da etlisindeyim sanırım
İkinci hamileliğimde doktor kız dediğinde hatta bence erkek demiştim doktorunda biraz zoruna gitmişti biliyorsam sen geç koltuğa demişti 😃 bende özür dilerim öyle demek istemedim erkek hissediyordum demek istedim demiştim be gerçekten sonra erkek olduğunu öğrenmiştik ve doktor çok şaşırmıştı çok emindim kız olduğuna demişti 😃