Hizliveofkeli Kızlar bugün açık ve net şekilde gösterdi artık bizimkisi. Nasipte iki oğlan anası olmak varmış ☺️ tüm yavrularımız sağlıcakla gelsinler.
Busra2013 Hizliveofkeli sizdede burukluk oldumu😂benimde 3 yasinda kizim var karnima duatugunden beri kiz dedim ama belki erkektir diede umudum vardi😂cunki son cocugum baska getirmicm 20 haftaligim kiz olck buda bi tik uzulmustim ama bekledigim biseydi😂saglikla gelsinler❤️
Hizliveofkeli Nisa3434 10.haftada %80 kız demişti doktor. Ben temkinliydim aslında ama eşim çok kız babası moduna girmişti en son beni de soktu 😂
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 evet kuzucum çok şükür. Evde uçan tekmeli kavgalara hazırlamaya çalışıyorum psikolojimi 😂😂
Hizliveofkeli Busra2013 ya ben oldum olası bi kızım olsun istedim. Eşim de kız diye aşırı sevinmişti. O çok büyük hayal kırıklığı yaşadı 😂 ben de kız olsa baya sevinecektim ama nasip kısmet ne yapalım. Tek sağlıklarıyla sınamasın rabbim.
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli bacım yine de detaylıyı bekle ben cinsiyeti sorana kız ama belli değil daha tam diyorum kızımda gördüğüm pipi bi anda kaybolunca şüpheli hale geldm
Busra2013 Hizliveofkeli aynen oyle bende surekli kizim olsun istedim ilk kizimdada erkrk denmisti uzulmustum kiz olunca sevindim 😂saglikli olsunlar
Hizliveofkeli Busra2013 ya ilkinde erkek diyince ağlayacaktım nerdeyse 😂 ama bambaşka bişeymiş erkek evlat da. Bunda o kadar üzülmedim
Hizliveofkeli Innerglow yok canım hep kız ismi düşünmüştük bakalım çok uzun sürmez ama bi karar veririm birkaç gün içinde