[silindi] ZeynepDK ben de ına gitmeyi düşünüyorum henüz gebe değilim kontrole gideceğim gebelik de olursa inşallah onu düşünüyorum çok kişiden duydum adını
ZeynepDK Denizj bende 26 ilk gebeligimdede Sinan hocaya gitmiştim . Bu ikinci gebeliğim çok memnunum doktorumdan
Denizj ZeynepDK evet ya kesinlikle ben de çok seviyorum kendisini. Bayağı araştırarak gitmiştim bende asla pişman olmadım.
Asill01 ErsBegAs 30bin diye biliyorm ama dogum paketleri var canm gittiğinde bi sor onları muayene testler dogum baya kapsamlı bişi yani bnde ozan turguta gdiyorm haftaya gdince paketleri sorcam
ErsBegAs Asill01 kaçıncı haftanız? Zaten kontroller vs her şeye para verdik 🤣 pakete gerek olur mu acaba?
ErsBegAs Asill01 yok canım tüp bebek değil bizimkisi yeni evliyim ben tatilde hamile kaldım 🤭🤭 bizim de evlilik borçları var ama işte 🤣 28iz biz yapılacak tüm testler bitti paket o yüzden düşünmem sanırım
Asill01 ErsBegAs yani artk gerek kalmamış sana pakete canm fetal yaptırdınmı bizim tüp bebek diye ikili veya başka test yapmayalım direk fetal yapalım 12.haftada dedi doktor fiyatını biliyor musun acaba
ErsBegAs Asill01 12k civarı demişti ocakta ama yaptırmadık cnm biz ikilide sıkıntı çıkmadı yaşım da genç diye gerek görmedi 🤗 detaylıda da sıkıntı görmediler 🧿 o yüzden yapılmadı
ErsBegAs Senem10 onu merak ediyorum işte haziranda acaba kapora vs verip fiyat sabitleyebilir miyiz biliyor musunuz
Senem10 ErsBegAs yok öyle olmuyor maalesef güncel fiyat neyse o ben ocakta dogum yapmıştım Aralıkta sormuştum fiyatı güncel fiyat tam bizde bilmiyoruz demişlerdi öndende ödeme kabul etmiyorlar males ama nerden baksan 40 ı bulur
Prenses6- İskenderun palmiye hastanesi hataydaki mozaik hastanesinden daha uygun gibi hanımlar muane ücreti 1250 ama sezeryan doğum 50 yi bulmuş benimde Haziran’da doğum kısmetse yine zam gelir
ErsBegAs Prenses6- Uzak ya orası bize bana 2 dk arabayla palmiye yürüyerek 5 dk acil bir durumda hemen yanı başımda 🥲🥰