Elifcc KumpirsMom çok düşündüm bu ismi ama bir olduramadım ben gerçekten sade ve hoş sağlıkla kavuşun inşallah 🎀
Nursahergun Elifcc yüsra meva niyetim ama, Kaynana ısmı veresım yok ahsen de anlamı aynıymış hüsna ile.. Isım sümeyye felan da aklıma geliyor da belli degıl
KumpirsMom Elifcc soyadımızla uyuyor bizim diğer garip isimlerin yanında gerçekten sade ve kolay geldi sağolun inşallah sizinde içinize sinen olur 🫶🏻
myavocado gezentianne Umay çok duyuyorum bende, bu yıl üç tane duydum çevremde ve çevrem de öyle geniş değil 😅
Kevsssim Elifcc Almila hep hayalimdi, gerçek olacak inşallah çok az kaldı ♥️ İkinci bir kızım olursa da Gökçe istiyorum eşimde isterse tabii🫠
Yasemin585858 Elifcc benim ilk kızımın ismi defne şimdi ikinciyi bekliyoruz bi kızımjz daha olucak onuda Doğa koyucaz
Birhayalimvr Elifcc Zeynep çok hosuma gidiyor ama uyumlu olması adına eşim kızimız olirsa ceren yada cemre koyarız demişti
Btl_akkurr Elifcc kızımın adı hüma bir kızım daha olucak inşallah sağlıkla alalım kuzularımızı kucakalrımjza adını Mihra 🌸 koyuCAZ