usernameimza Femur kısalığı ile doğum yapanlar var mıdır nasıldı hamilelik nasıl beslendiniz ya da bebekleriniz şu an nasıl
Srp53 Sonek benim bebeğin de hep geriden geliyordu 47 cm 2800 kilo ile doğdu minyondu yani. Şimdi 11 aylık 11 kg 80 küsür cm. Yani ayına göre uzun bir bebek. Biz de anlam veremiyorduk eşim de biz de uzunuz biraz genetik bunlar siz minyon iseniz olabiliyor değilseniz de doğum sonrası daha hızlı gelişiyorlar.
Fuunndaaa meltemerennn benimde detaylı ultrasonda 1 hafta kısalık vardı ama şimdi 29+4 üm normale döndü hatta ileri bile gitti
eymennsmom Bizim doğumda 3 hafta gerilik vardı, herhangi bir sorun olmuyor sanırım biraz genetik, benim boyum kısa, eşiminde bacak boyu gövde boyuna göre daha kısa ondan kaynaklı diye düşünüyoruz asla fark edilmiyor ama milimetrik ölçümler sonuçta :)
birbebismeselesiiii Ay benimde bebeğim Fl uzunluk 2 hafta geriden geliyor ya doktor hiç bir şey demedi bununla ilgili bende hep sormayı unuttum
Srp53 Sonek dedim ya şu an ayına göre uzun bir bebek doğduğu andan itibaren çok hızlı uzadı 7. Ayda 1 yaşındaki bebeğin boyundaydı hamileyken ben de anlam veremiyordum biz uzunuz nasıl kısa kaldı diye bazen gelişemiyorlar ya da dediğim gibi genetik oluyor