Nymom Canım annelerim şuanda 18+6dayım doktor 20/24 hafta arasında detaylı usg/anomali taraması ve perinatoloji ye gidileçek dedi 🤔🙄 aranızda bunlardan geçen varmı ben sadece detaylı usg olarak biliyordum 🫥 anlamadım yardımcı olur musunuz neden hepsinden istedi ? Kendi kendime kuruntuya girdim yine bir sorun mu var diyeeee 😨
Cagli Nymom hepsi aynı şey zaten canım detaylı ultrasonda perinatolog hepsine bakıyor zaten 1 saat sürüyor detaylı ultrason tüm taramaları yapıyor. Sen randevunu şimdiden al mutlaka. İstanbulda yaşıyorsan eğer Prof. Atıl Yüksel ben ona gittim harika biri duayen
burcuo Nymom Korkacak bir şey yok, inşallah güzel haberler alırsınız. Detaylıyı perinatologlar yapıyor. Onun için ayrıca randevu alıyorsunuz. En ideali 22.hafta deniyor, o civarda randevu bulursanız öyle de ayarlayabilirsiniz.
Nymom Cagli ah çok teşekkür ederim güzelim sağol valla içime su serptin 🤍🤍 doktor önerin içinde ayrica teşekkürler 🙏🏻🤗
Nymom Ben muğla da yaşıyorum doktor muğlada yok dedi 🤔 Canım annelerim İzmir veya Aydın da önerebileceğiniz Doktor varmidir?
Nymom burcuo çok teşekkür ederim çok sağolun hep adını detaylı ultrason diye duydum o yüzden bir tuafıma gitti
Nymom Canım anneler , izmir de önerebileceğiniz perinatolog var mi ? Ben gittim muayene oldum memnun kaldım diyebileceğiniz? Ücret konusunda da bilgisi olan canım anneler Önerilerinİzi bekliyorum 👋🏻