[silindi] MadameTussauds ahshhshshs ben evde durup durup kocama bunları söylüyorum adam delirdin herhalde diyo ahsjjdjdjkd
MadameTussauds [silindi] Hahaha Benim Esimde benle dalga geciyor Kuzey güney bitiyor yaprak dökümü basliyor cünkü evde 😂
MadameTussauds [silindi] Adamlar karun kadar zengin tek yaptiklari etkinlik ciftlige gitmek vizyonsuzlukta master yaptilar yani 😂😂
GezenTavuk_2 [silindi] Ay bok kafalı oda her şeye nane oluyordu otur şurada yani aman ağzımızın tadı bozulmasın diye diye ağzımıza ettiler 🤣🤣
[silindi] MadameTussauds ahhshshs ayıp diil mi lan ssshhhh olum ayıp diil mi lan? Farat abinizin mektubunu okumaya utanmıyonuz mu agshshshsj
[silindi] MadameTussauds whsnshshhs evet ya 😂😂😂 şey sahnesini gözünde canlandır Firdevs’in arkadaşı elbise denerken hilmi önal Firdevs’i aramıştı hahshshsgsggs
GezenTavuk_2 MadameTussauds Ay bende çok seviyorum 4-5 kere bitirdim kesin yine izliyorum artık eşim iyi olmadığımı dusunuyor 🤣
MadameTussauds GezenTavuk_2 Ayy bütün kadinlar ayni bütün eslerde ayni herhalde benim kocamda ayni seyi düsünüyor kiz 😂
GezenTavuk_2 MadameTussauds ya ama çok güzel beni bağlayan ne hala anlayamadım bekarken anlam veremezdim ama evlenince baya sardı kdkdkd
kubyus MadameTussauds O zaman git konuş onlara, Ramiz Karaeski emaneti olan bu şehr-i İstanbul’u geri alacakmış de. De onlara tamam mı?