Psksecil Bu haftalarda olup özellikle oturup kalkarken rahminde ve kasıklarda Ağrı hisseden var mı? Acaba ağırlaştığı için mi baskı yapıyor diyorum ama emin olamıyorum
Cnkglsn Psksecil normal bu yaşadıkların Bebek büyüdükçe baskılar çoğalıyor benimde hep sağ ön kaburgamda deli gibi bir agrı batma oluyor kafasını orda hissediyorum allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Bilgeferhat Psksecil şimdi doktordan geldim canım benimde oluyor doktor ben daha söylemeden ağrılarımı bebeğin duruş pozisyonu ayaklar aşağıya doğru olduğu için oturup kalkarken aşağı baskı batma kaşıkta ağrı hissedebilirsin onlar onun tekmeleri korkma dedi 😊
Esba2019 Psksecil Bende 24+6 haftalığım canım benim de vajinamın hemen üstünde sol tarafımda ağrm oluyor😔😔 Rahim ağzı kısalması var Bende yatıyorum sürekli ondan mı oluyor acaba diye merak ediyorum
Psksecil Bilgeferhat İyi olmuş doktorun söylediği denk gelmiş bana da 😊 özellikle akşam saatlerinde çok oluyor sanırım yorgunluk etkisi de oluyor sanki çocuk çıkacak zannediyorum 🙈
Psksecil Esba2019 bende öyle bi durum var mı bilmiyorum ama kısalık olsaydı sanırım gebelik başında vajinal muayenede belli olurdu değil mi? Vajinal ağrılarda oluyor özellikle akşam saatleri batma tarzında
Esba2019 Psksecil canım ben sürekli vajinal muayene oluyorum gittikçe doktora her seferinde değişiyor inşallah öyle bir şey yoktur canım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor Dua edelim inşallah bugün cuma günü yüzü suyu hürmetine