Mavili1480 Meriveannesi Bebeğim kanala girmediği için 39 da sezeryan oldum canım dikişler falan biraz zordu tabi kolay değil ama bir süre sonra geçti şuan 30+1 olduk 38 de alırsa doktorum az kaldı 🥰
Meriveannesi Mavili1480 ayy nasıl geçiyor sürecin heyecan vardır 🥰her detayı yaz buraya olur mu canım merak ederim 🌺sağlıcakla kavuşalım 🤲
Mavili1480 Meriveannesi Heyecan artı korku var şuan iki çocuklu hayat beni korkutmuyor desem yalan olur 🙈 hamileliğim ilkine göre bu haftalarda iyi geçiyor canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım sen kaçıncı haftadasın 🥰
1prens_1prensesannesi_ Meriveannesi Yok cıkmadı canım ben bebişin toparlandığını hissediyorum kasıklara sancı giriyor ama nstde cıkmadı
eilf150 Meriveannesi 33 e kadar ayda bir kont gıttım 33 de 15 gun sonra gel dedı sımdı bı hafta sonra gitcem suan 35 36 da gitcem
Meriveannesi Mavili1480 âmin🤲 inşallah canım tuhaf rüyalar karıştı iyice 31 ı’m çok şükür kontrole gitsem kafam rahat olacak sağlıcakla kavuşalım 🤲🌺
Mavili1480 Meriveannesi İnşallah kuzum havuç suyu iyi geliyormuş diyorlar 🤲 hayırlı haberler alırsın 🥰
___Ebruli___ Meriveannesi 2.gebeliğim doktorum 2 hafta sonra gel dedi…ilk önce nst çekilecek öyle yanıma gel dedi artık nst olacak dedi iki hafta sonra 32 haftalık olacaz yani 27 Mayıs’ta muaneye gideceğim…
Hayatistan Meriveannesi bebekler 4 kiloyu aşınca sezeryanla alıyorlar genelde. Dört ve üstünde doğum zorlaşabiliyor. Risk almıyorlar