Meriveannesi Canım gebeler ilk nstnizde kaçıncı haftanızda girdiniz tecrübeli anneler buyurun soruya 🌸
gunaynur22 Meriveannesi Ben 29 da girmiştim canım kasılmadan dolayı. Ama doktorum normalde 34 sonrasında başlatıyormuş öyle söylemişti
Mavili1480 Meriveannesi İlkinde 34 te girmiştim ikinciye hamileyim 32 de gideceğim araya bayram giriyor belki girerim diye düşünüyorum 😊
Kanatahatice1 Ben ilk nst mi 34. Haftada girdim 1 hafta sonra 36. Haftada tekrar nstye giricem 37 de bağlar mi bilmiyorum ama 38. Haftada doğum dedi doktorum
Glhayat_54 Meriveannesi 2.hamileliğim doktor önce muane ediyor sonra nst istıyor erken yada gec doktor işini bilir sıkıntı etmıorm 😊
gunaynur22 Meriveannesi Ben öyle biliyorum canım 34 demişti doktor. Onun öncesi genelde kasılma da falan oluyormuş
Mavili1480 Meriveannesi İlkinde doğum şekli belli olmuyor ondan fazla giriliyor bence canım benim sezeryan olacak belki 32 de girmeyebilirim gördüğüm kadarıyla sancın ağrın olursa gel diyorlar doktorlar
GirlandBoy_Mom Meriveannesi 31 . Haftaya girdim bugün doktor 2 hafta sonra çağırdı nst ye başlıcaz dedi
Ars2223 Meriveannesi duruma göre değişiyor ağrı kasılma vs varsa erkende girebilirsin benimki riskliydi mesela 30 da başlamıştım