Ayse0434 Tüm gece boyunca kasılmalarım oldu ama hiç sancı su falan gelmiyor diye hastaneye gitmiyorum sizde de durumlar aynı mı acaba 😮💨
ozgeshbgnr Ayse0434 38+6 olduk artık yürürken bile paytak paytak yürüyorum acayip bir baskı var karnımda da sürekli sertleşmeler var regl ağrısı gibi ağrı oluyor kontrolüm çarşamba günü. Önceki kontrolümde 0 açıklık 0 sancı vardı ben de anlamıyorum doğum mu başlayacak diye bekliyorum tüm evi topladım işlerimi hallettim bekliyorum resmen 😂
Sevgilimmmmmmm Kasılmaların nasıl ne sıklıkla oluyor. Bende 37 haftalığım aynı durumdayım su nişan yok diye gitmek istemiyorum. Sertleşiyor karnım sürekli. Beraberinde sanki ince bir sancı da oluyor
Ayse0434 Sevgilimmmmmmm sürekli oluyor benimde 37den beri nst de de sancı çıkıyor iki haftadır ama karnım artık morardı gibi yemin ederim kasılmaktan bi hal oldu 😮💨😮💨
Ayshababy Nesrnn su son anda bile gelebilir sancınız 3 dk 1 geliyorsa hastaneye gidin evde doğurursun kız
Ayse0434 Nesrnn benimde geçen pazartesi muayene sırasında kanama gördü kanamam başlamış dedi evde farketmedin mi yok dedim gelmemişti sonra eve geldim yine çok az bisey kan vardı ama açıklığım yok benim de
Kircicegi Bende 38.+5 im bol ağrım var ama açılma yok nişan yok. Tüm tuşlara basıyorum hurma merdiven inip çıkma falan ama gelen giden yok. Biran önce gelsin istiyorum
Ayse0434 Kircicegi ağrılar gelince de bi stres yapıyorum acaba doğuruyor muyum uyuyamıyorum ya dün gece ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım 😄😮💨
Nesrnn Ayshababy dun kontrol gunumdu sancım olduğunu gordu doktorum ama sancıyı evde cekmemı ıstedı acılma olmadığı surece sıkıntı yok ama sancı cogalırsa gel dedı suanda sancım cok ama dayanılecek durumdayım 😊
Ayshababy Nesrnn o zaman evde bekleyebilirsin canım sıcak duş falan hızlandırır kolay doğum olur inşallah
Kircicegi Ayse0434 Aynı durum bende de var. Tamam diyorum bu sefer geliyor dogurcam diyorum ama sonra kesiliyor ağrılar 😊
Nurmona Yarın 40 oluyorum ben de, bugün doktora gittim 2-3 cm açıklık dedi, kasılmalarım oluyor ara ara ama düzenli değil çok gecikti artık :/