Sevgilimmmmmmm 5 dakika önce 3 dakika kadar sertti yumuşadı. Şimdi yine sertleşti. Doğum başlangıcı olabilir mi. Nişan su gelmeden doğum olabilir mi
gunaynur22 Sevgilimmmmmmm Kasılma canım. Bende yaşıyorum. Yalancı sancı gibi düşün. Ama yinede ilk olduğunda bende hemen doktora gitmiştim. Bence acile gidip bir görün ona göre ilaç veriyorlar
Parinas Sevgilimmmmmmm nişan su gelmeden doğum başlayabilir tabi ki doğum anında gelebilir. Ama sizin yaşadığınız kasılma. Doğum sancısı 60 saniyeden az sürer sizin ki yalancı sancı olabilir
Parinas Sevgilimmmmmmm çok sık oluyorsa rahatsız edecek düzeydeyse magnezyum takviyesine başlatıyorlar
gunaynur22 Sevgilimmmmmmm Progestan verebilirler. Adalat kullanıyorum ben ek olarak ve daha birçok ilaç. Benim erken dönemde başlamıştı. Magnezyum kullanıyor musun?
Burcinnn1 Sevgilimmmmmmm benımde karnımda ara ara sertlesme oluyor taş gibi oluyor karnım sonra geçiyor , 37+5 haftalıgız suan siz kaç haftalıksınız ?
Parinas Sevgilimmmmmmm sancı tam olarak nasıl bi sancı. Adet sancısı gibi mi belden giren bi ağrı mı. Nasıl bi sancı
Sevgilimmmmmmm Burcinnn1 şöyle söyleyeyim. Ben geçen hafta kendimi 35 biliyordum. Doktor bebeğin gelişimi önde ve 37 haftalık görünüyor. Muhtemelen 2-3 haftaya dogurursun dedi. Bana göre 36 doktora göre 38 im şuan
Burcinnn1 Sevgilimmmmmmm anladım canım Çarşamba günü kontrolüm var o zamana kadar bi durum olmazsa bu sertleşmeleri doktora söyleyecegım
Ayshababy Sevgilimmmmmmm bi nst çektirin geçmiş olsun doktora göre hesaplama yapma canım 36 haftalıksın 2 hafta geri olsa 34 sayılmasın ona göre hesaplama yap bi acile gidin nst çektirsinler daha 36dasın erken olabilir
Sevgilimmmmmmm Parinas belimde bu r sıkıntı yok kasıklarım ağrıyor. Ayağa kalkınca çatı kemiğim çok kötü kırılacak gibi oluyor. Sancı da anlam veremedim ilk gebelik diye. Adet sancısı ishal sancısı gibi
Parinas Sevgilimmmmmmm bi muayene olun o zaman nst çekerler. Doğum sancısı olmadığına emin olmak lazım