babymom2026 Silik cizgi çıktı ama yerleşme kanaması mi ne oluyormuş sanırım o olmadı bende neden acaba korkmalı mıyım? Bilenler lütfen yazsin 🥹
Minnakpopus babymom2026 herkeste olacak diye birşey yok dur bakalım sakin ol. Olsaydı bu seferde Allah korusun düşük mü diye panik olacaktın takılma bunlara. Her gebeliğin seyri farklı. Kaç haftalıksın
Turuncukelebek babymom2026 benim ilk gebeliğimde oldu sonraki 2 gebeliğimde olmadı her gebelikte olacak diye birşey yok
busebasaran06 babymom2026 Herkeste olacak diye bir şey yok canım. Şu an 18 haftalığım bende de olmadı yerleşme kanaması :)
babymom2026 Minnakpopus daha kan falan vermedim adet gününün gecikmesini bekliyorum 😊 teşekkür ederim
Minnakpopus babymom2026 Rica ederim. Hayırlı olsun. Kan verin garanti olsun sağlıklı artış oluyor mu takip edin. ona görede zaten sırasıyla kese kalp atışı görürsünüz.
babymom2026 Minnakpopus teşekkür ederim çok. Şimdi baktım da her kadında olmayabiliyormus dediğiniz gibi
Minnakpopus babymom2026 Aynen panik olma hiç benim iki gebeliğimdede olmadı sağlıklı ilerledi şükür 🌸 darısı sağlıkla sana inşallah