Esmerayyyyyy 2princessmother bnmde karnim ağrıyor 🥲 eğer salıya kadar olmazsa kan vericem pazartesi resmi tatil Böyle beklemek çok zor
2princessmother Esmerayyyyyy off sorma ya belirsizlik yoruyor insanı 😏 Ben ayın sonuna veririm kanı herhalde 🤦♀️ eşim şehir dışına çikacak işlerinden dolayı salı günü gidiyor onsuz kan vermem o gelince veririm artık
2princessmother Esmerayyyyyy evet özel acilde verebilirim devletler almıyor sanırım hiç vermedim ama öyle okuyorum hep
E_ce Farida_Aliyeva_ ya ne güzel rabbim çocukalrına sağlık şifa versin güzelikle büyütün inşallah bende hamileyimdir sabah test yaptım negatif di bilmiyorum ya üzülüyorum artık
Farida_Aliyeva_ E_ce inşAllah ya ilk çocuğum olucak sağ salim doğsun ilkini kaybetdim bu güzel olsun inşAllah 🥹 sende tez vakitde bir daha kan ver inşAllah güzel sonuçlar alırsın🫀
E_ce Esmerayyyyyy ayın 30 randevu aldım gideceğim doktoruma da geç dölenme olabikir mi acaba bilmiyorum sağlık ocagındaki doktor dün 1 hafta sonra tekarar kan ver dedi
Elitelife Esmerayyyyyy ben 2.6 çıktı değer yükseliyordu düştü 0.6ya göğüslerim ağrıyor ve damarlar gittikçe çoğalıyor sağ kasık arada ağrı giriyor tam orta kasığım batıyor adette olmadım benim değer düştü yani 🫣
E_ce Farida_Aliyeva_ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum o korkuyu hiç yaşama inşallah ben evde test yaptım sabah ama negatif çıktı geç dölenme olabilir mi acaba ya
Elitelife Farida_Aliyeva_ doktor büyük ihtimal düşüşteyken yakaladık kimyasal büyük ihtimal dedi 2.bu
Esmerayyyyyy E_ce tabi olabilir cnm gecikmesinin 15.gunu 20.gunu öğrenen var Reglin her zaman düzenli mıdır
Farida_Aliyeva_ E_ce ola bilir kuzum bende ayın 7 si test yaptım çift çıktı 8 i test yaptım tek çıktı kan testi verdim 0.100 çıktı yok yani Dün kan testi verdim 184.2 çıktı
E_ce Esmerayyyyyy evet hep düzenlidir ya 2 gün önce hasta olurum yada 2 gün sonra ilk defa bu durumu yaşıyorum anlamadım
E_ce Farida_Aliyeva_ hayırla gelsin bebeğin İnşALLAH bende gebeyimdir sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏽🥹🤲🏽
Dry07_ Esmerayyyyyy benim de 15 inde olmam gerekiyordu olmadım evde test yaptım negatif kan vermedim henüz bekliyorum bende salı günü kan vercem
Dry07_ sraleyna benşm de döngüm 28 günde bir ama 15 şnde olmam gerekiyordu olmadım evde test yaptım çıkmadı bende bekliyorum öyle inş benim de geç döllenmedir salı kan vereceğim gelmezse adetim