Ynnnn Ne gelen var ne giden hiç sancım yok doğum belirtisi yok ilk gebeliğim nasıl olacak bu ne yapmam lazım
Edakayhan Ynnnn bende 39+3 haftalığım geçen haftalarda daha çok şikayetim vardı şuan ağrılarım şiddetli değil nst de sanci çıkıyor ama bebek çok hareketli olduğu için normal diyorlar kızımı bekliyorum Allahın gücüne gitmesin ama sıkıldım artık doğsun istiyorum doktorumda 41 kadar yolu var diyor 🫠
Nisa3434 Ynnnn Naparsak yapalım ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor canım ilk hamileliğimde ne önerdilerse yaptım ama yok 40+0 tercih etti o zaman geldi 😁
Ipek0506 Nisa3434 Ynnnn benimde 40+1 olduk hala gelen yok.sancı ve açıklıkta yok.doktor squat Önerdi yapıyorum ama değişen bişi yok.istedkleri zaman geliyorlar…ilk doğumumda oğlum 38+3 de kendiliğinden geldi.kızlar nazlımı oluyo ne ugrastryo bizi…..😁🌸💞
Ynnnn Edakayhan aynı benimkisi de öyle diyor benimde kızım olacak oda çok haraketli gelecekleri için çok heycanlılar galıba 😅
Ynnnn Nisa3434 vaktinde gelsin önemli olan o da yine artık sıklıdık gelse diye acele ediyoruz aslında bir taraftan da korkuyorum ya gelmez ayni sancı veririlerse diye hadi onu geçtim verdiler a acılmam olmayıp sezaryana alırlarsa o kadar sancıyı boşuna yemiş olacağız
Nisa3434 Ipek0506 Kız şaka gibi dediler ki yürü temizlik yap yorul doğum başlar naptıysam başlamadı merkezden eve tempolu yürüyüşle geldim 50 dakka falan mesafe geldim 30-35 dakkada hahaha yinede gelmedi ya bekledi vaktini 😂😂
Nurmona Ipek0506 aynı durumdayım, oğlum 38+5te geldi şimdi de erken gelir sandım annemi de erkenden çağırdım 40 oluyorum yarın gelen giden yok, o kadar hareketler yapıyorum boş :(
Nesrnn 39+5 haftalıgım helen yok açıklık 1,5 cm sancım vok var ama beyefendi gelmiyor bas cevresi buyuk dıye sezeryan olma ihtimalim var canları ne zaman ısterse o zaman gelecekler galjba 😊😊😊
Ynnnn Nesrnn öyle valla iyi maşallah açılmanız varmış hangisi sizi ve bebeğiniz için sağlıklı olacaksa öyle doğsun hiç farkı yokk