Masal2021 Kızlar ayın 14. De beta vermistim 17.3 bugün yine aynı yerde verdim 69.5 artış nasıl ben hiç anlamiyorum yardim… 2 günde artış nasıl sağlıklı ilerliyo diyebilirmyz
minikari Masal2021 canım maşallah çok güzel artmış endişe etme iki günde 2 katı artması gerekiyor seninki daha fazla artmış 🌸🤲🏻
Sbrn78 Masal2021 güzel artmış canm bence daha fazla verme ve 6 haftalık olmayı bekle çünkü sürekli verince kimyasalmı olacak stresi bu defa onu eliyorsun dışgebelik olurmu falan yorucu oluyor en iyisi kese oluşma zamanda gidip oluşmuşmu diye bakmak sağlıkla gelsin🌼
Masal2021 minikari aaa çok tşk ederim daha fazla kan vermek istemyrm kaç defa daha alayım kimyasal olma ihtimali ortadan kalktı diyebilirmyz peki
minikari Masal2021 canım reglin gecikti mi bir kez daha ver kan tahlili aynı yerde aynı saatlerde sonra regl gecikmesi 1 hafta geçtiyse randevu al doktordan doktor takviye vs verebilir folik asit falan bende sen gibi iki kere takip ettim sonra bekledim direk doktora randevu aldım
Masal2021 Bebegimgeliyor10 tamam canim o da güzelse bı daha vermyym dimi cnku kollarım delik deşik oldu :)
Bebegimgeliyor10 Masal2021 yani aslında takip edilmesi iyi olur tabi canım ama birdahaki sonucuna gire bakarsın yazarsın yine 🤩💚
Masal2021 @Tatlisanne42 @Ubuntu @GezenTavuk_2 @Eslem2112 kızlar kimyasal gebelik olma ihtimali ortadan kalktı diyebilirmyz bı daha kan vermeme gerek varmi
Ubuntu Masal2021 hayır o ihtimal henüz ortadan kalkmaz onun için net birşey söyleyemeyiz belki 1000lere kadar çıkıp çakılacak hiç belli olmaz ama değerin çok iyi artmış bence bir daha kan verme sen ultrasonu bekle ben sadece bir kere kan verdim sonra da ultrasona girdim boşuna delik deşik etmesinler seni de ben birşey çıkacağını sanmıyorum temiz ilerleyecek içini ferah tut şuan herşey yolunda
Tatlisanne42 Masal2021 değerlerin çok iyi canım adetin geçince tekrar bidaha kan ver ozmn artık olacaktır emin ol şuan kaç haftalık gostrriyir son adet tarihine göre adetine kaç gün var canim
Masal2021 GezenTavuk_2 tşk ederim kuzum çok saol 🥰 sence bı daha vermeme gerek varmı sağlıksız olsaydı artış güzel olmazdı
Esmasin 198 E çıkıp kimyasal olduğunu öğrenmiştim ben, erken öğrenmişsiniz stres illa yapacaksınız. Bir kere daha kan verip 1 hafta falan bekleyin bence dayanabilirseniz. Hayırlısı olsun♥️
Masal2021 Esmasin bir kere daha veririm yeter sonra gerisini Allah’a bırakırım ❤️ sizede çok geçmiş olsun Rabbim bı daha yaşatmasn