Meryeminannesi20 Mrv4381 Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Suni sancı bazende korkulcak bişey olmuyor aslında demekki sancınuz varmış oda destek vermiş
NeslihannnnN Mrv4381 gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah ❤️ dikişlerinizin inceliğine baktı mı hiç doktorunuz ?
Mrv4381 bebekannem merhaba sezaryen yerimde ağrım yada çok şükür ters giden bir şey olmadı 55 bin ödedi eşim ssvd için
Mrv4381 staRmama kesinlikle kıyaslanamaz ama benim 1 dikişim oldu belki o yüzden ağrı sızı olmadı o da cinsel hayatınız etkilenmesin diye attı doktor
NeslihannnnN Mrv4381 yok şundan bahsettim ; ssvd yapmadan önce eski seseryan dikişlerinizin inceliğine baktı mı doktor diye , benim dikişlerimi baktı dokror 2,5 mm ye kadar incelmiş o yüzden normal doğumu hiç deneme bir sancı anında patlayabilir dedi
NeslihannnnN Demet_yldz 5 yıl var aslında çok da var ama neden inceldi o kadar anlayamadım benim vücudumla derimle alakalı bir durum da olabilir tabii
Zeynepdinc Mrv4381 bende kayserideyim arkadaşım doğum yaptı Aynur Simurda yeni benim doktorum da Züleyha Güzel yan odası 😂 SSVD deneyeceğiz ama aralarında 2 yıl 4 ay var
bebekannem Zeynepdinc Aynur simurda neden denemiyorsun Aynur simur çok duydum daha kararlı ilerlersin gibi geldi
Zeynepdinc bebekannem ilk gebeliğimde de züleyha hanımda idim ikinci gebeliğimde de onu seçtim memnunum baya. Ama evet Aynur hanımı çok duydum değiştirmek de olmaz 30 haftalık olduk😂
Benimennembirmelek Mrv4381 benim iki normal dogumum var ama merak ettiğim birşey var sezeryandan sonra normal doğumda sezeryan yerinde acı fln oluyor mu
FKA Mrv4381 hayırlı olsun sağlıcakla büyütün inşallah doğum öncesi süreçte dikiş kalınlığınıza baklımışmıydı?
Sevgiiss Mrv4381 maşallah sağlıkla büyütün . Hangi şehirdeydiniz acaba ssvd destekleyen doktor bulamadım