Yenibirannee Humeyra1610 çok erken vermişsiniz ☺️ adetinize yakınken tekrar verin ama en net gecikince oluyor
Melek_yavuz Humeyra1610 bende bugün verdim adetime daha 20 gün var kasıklarım ağrıyor şüphelendim ama 0.23 çıktı
Ssmombe Humeyra1610 6 gün kala 14 ile öğrendim siz çok erken vermişsiniz kanı 3-4 gün sonra tekrar verin hatta bekleyebilirseniz gecikme bekleyin belki geç döllenme olur
Minnakpopus Humeyra1610 üzülmemek ve stres olmamak adına en garantisi regliniz geçince kan vermek. Allahım gönlünüze göre versin inşallah
Anneyiimbenn Ben 6 gün önce verdim negatifti hatta adetten iki gün önce idrar testlerim de negatifti şimdi 34 haftalık olduk😊
[silindi] Anneyiimbenn ne zaman kanda pozitif çıkmıştınız benim de 2 gün var regle kanda da idrarda da negatif çıktı
Melek_yavuz Humeyra1610 aynen çünkü benimki 0.23 ama adetime daha 20 gün var yükselme ihtimali yoktur diye düşünüyorum
Meral_63 Humeyra1610 adetime 13 gün kala verdim betam 2.30 çıktı çok şükür 5 haftalık hamileyim de 🙈🪬
Hmnd Meral_63 Hamile olduğunu öğrendiğinizde adetinizde gecikmiş miydi yoksa yine erken mi kan verdiniz bir de belirtilerinizden bahsedebilir misiniz rica etsem 💕🙏 bende 14 gün varken belirtiler üzerine kan verdim 1.20 çıkmıştı bekliyorum bat 23 Mayıs
Elitelife Meral_63 merhaba bende verdim kan 2.64 çıktı 2 gün sonra tekrar kn vermen lazım dedi 08 çıktı benim değerim dğşmğş maşallah size sağlıkla kucağınıza alın inşallah