Esmerayyyyyy Helinhasim inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm sende kan testi yaptirirsan buraya yaz umut olalım birbirimize
Helinhasim Esmerayyyyyy normalde en fazla iki gün erken ya da iki gün geç olur ilk defa böyle oldu hem geç döllenme yazılarını okuyorum sizce bidaha kan ne zaman vereyim
1oglanannesi 2princessmother bilemiyorum ama gerçekten böyle olanlar var sen baktin olmuyosun regl bi doktora görün 😁
2princessmother 1oglanannesi evet eğer olmazsam gidicem zaten yine ay sonuna doğru bir test yapar kesin giderim doktora
Esmerayyyyyy Helinhasim ayni bnde öyle olurdum 2 gün geç yada erken Ben mevsimsel olduğunu düşünüyorum artık
2princessmother Masal777 offff dehşet ilerlemiş ama benim yani ilaçla felan geçecek gibi değil 🤦♀️ berbat bir halde
Helinhasim Esmerayyyyyy çok heveslendim negatif olursa çok üzülürüm belirsizlilte çok kötü insan kendini yiyip bitiriyor
Esmerayyyyyy Helinhasim kesinlikle belirsizlik en zoru o kadar yazı okudum ki gecikme olup regl olanda var 10.gunu pozitif öğrenende
Sosyalbiri 2princessmother o nasıl oluyor canım? Önce kanda çıkması gerekmez mi? Belki denemeye devam ettiyseniz sonraki süreçte gebelik olmuştur.
2princessmother Sosyalbiri yok canım denemedik o ay ovulasyon takibi de yapmadım zaten ama bende şaşırdım valla dün gibi aklımda hatta dur resim bulursam atıcam testi de kanı da 😀😀
Eslem2112 Bende test yaptım ama çizgi çıktı ama kuruma çizgisi daha adetime çok var imkansız hamile olma