Esmerayyyyyy 2princessmother ayy mesajların sonuna kadar bir heyecanla okudum kii yaa negatif görene kadar Canım bndw hiç gecikme yaşamazdim bu ay gecikme yaşıyorum ve kan negatif neden gecikme yaşıyoruz acaba🥲
2princessmother Esmerayyyyyy inanmıştım hamile olduğuma şaşırdım ☹️ 8 gün gecikme de normal değil yaa Sen kaç gün geciktin canım
2princessmother @ppmerlina @Eslem2112 @Selim_Alparslan @sutlukahve_ @Masal777 @Ynnnn @Nuriay @Meral_63 Negatif kızlar 🥺🥺 menepoza giriyom galiba bu kadar gecikmeyle 🤦♀️😀😆😄🤦♀️
Selim_Alparslan 2princessmother kuzum erken gebelik testi aldınız dimi? Kaset testler gostermeyebilir
sutlukahve_ 2princessmother menopoza girilse ben girerdim aylarca olmadığını biliyorum 😂😂mevsimsel bişey demekki canım olabilir
Esmerayyyyyy 2princessmother 5 gün geciktim canım ve hiç sasmazdi yani maksimum 1 2 gün gecikirdim mevsimsel mi nedir bu sira herkes gecikme yasiyor Diğer çocuklarını ne kadar gecikme sonrasında ogrendin
2princessmother Selim_Alparslan days doctor erken gebelik aşkım Başka bulamıyoruz test günlerdir onla yapıyorum Silik çıkarıyordu şimdi de silik mi yok mu bilmiyorum görmek için çabalamadım Kimyasal vs olmasın da 🤦♀️
Selim_Alparslan 2princessmother askim bende prodoctor ile öğrenmiştim. 8. Gunde baya baya cizgi koyuydu yani ikisi eşitti diyebilirim. Fotoğraf at bakalım aşkım
2princessmother ppmerlina yani başka türlü bu kadar gecikme normal mi 🤦♀️ Yok aşkım vermiycem birde onun stresini yaşayamam Ay sonuna kadar bekliyicem kan idrar hiçbirşey yapmıyıcam
ppmerlina 2princessmother normal işte diyom ya sana benim 14 gün gecikmişti diye 🤣🤣 çocuk arıyor diyorlar belki senin de öyledir 🥰
Esmerayyyyyy 2princessmother sanırım regl olucam karnımda ağrılar var gibi Olumlu sonuç almak isterdim😭
Eslem2112 2princessmother foto atsana aşko hayırlısı üzğlme kız ne menapozu genceciksin daha bnde şimdi eşimle aramız limoni olduğu için üçüncü çocuğu istemiyorum hakketmiyor
2princessmother Esmerayyyyyy bende de vardı 3 gün önce dünde bel ağrım vardı yemek yapana kadar belim kırıldı resmen ama gelen gıden yok