2princessmother Eslem2112 annem işte aşkooo 😃 komşuya da asla bırakmam dur bakalım annem gelince alacak 2.30 da çıkıyor işten 3.30-4 gibi gelir hemen yapıp etiket yapcam teyzoşu 😃😃😃😃😃😃😃
Eslem2112 2princessmother kesinlikle çok heyecanlandım benimde test yapasım gekdi 😂😂😂😂kaç yaşındaydın aşkın
2princessmother Eslem2112 hahahah hadi birlikte yapalım benim negatif senin pozitif çıkıyormuş birde 😃😃😃😃 26 yaşındayım balım seeenn
Masal777 2princessmother umarım canm teste güven olmuyor ama ben hiç yalancı pozitif deng gelmedim bu markada
2princessmother Masal777 ben yaptığım hiçbir testte görmedim yalancı pozitif artımed bile ysptım yoksa tek çizgi çıktı yani Hiç hamile değilken çift çizgi görmedim Bakalım bu defa sonuç nee
Selim_Alparslan 2princessmother ayy ne güzel beraber büyürler işte kuzum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah 🥰
2princessmother Selim_Alparslan demiii 🥰🥰 büyük kızım pek kıskanç değil kardeşini seviyor zarar verecek şekilde yaklaşmadı bu zamana kadar Eşimde destek oluyor Allâh var E annemde 1 hafta oldu alt katıma taşındı o yüzden rahat rahat yaptım 3.yü 😃😃😃😃😃
Masal777 2princessmother inşallah canım çok kişide yalancı pozitif göstermiş testler farklı farklı umarım hamilesin
Selim_Alparslan 2princessmother ayy iyiki yapmissin destekçin var ve güvendiğin biri yani annen. Aklında kalmaz. Eşinde Allah razı olsun yardımcın yapacaksın tabiki niye yapmayasin? Rabbım guc kolaylik versin 🥰
2princessmother Eslem2112 nasip aşkım 😃😘 spiralle hamile kalan var nasibinde varsa betonda döksen boş 😃😘🌸💕
2princessmother Eslem2112 karslıyım balım izmir’de oturuyorum @ppmerlina ile yakınız birbirimize Senn