2princessmother Busraaaaaaaaaaa12 çocuklar uyurken işlerim yemeğim vs bitmiş oluyor bende uyuyorum 😄 bazen de kendime ayırıyorum o zamanı film felan izliyorum veya duş alıp bakım yapıyorum saçımı düzleştiriyorum o anlı ruh haline bağlı 😄
Busraaaaaaaaaaa12 2princessmother 3 buçuk yaş olanın öğlen uykusunu kestim akşam 9 buçuk 10 gibi sallayıp uyutuyorm sabah 9 yada 9 buçukta uyanıyor 5 aylik olan akşam 10da uyuyor 4 defa mama için uyanıyor oda 9 gibi uyanıyor yani uykusuz geziyorum 😪
2princessmother @Sosyalbiri Bak aşkım ilk kızımda regl 2 gün gecikti gittim kan verdim 1 saate çıkar dediler kan sonucunu beklerken test alıp eve geldim testi yaptım çift çizgi gördüm sonra hemen hastaneye gittim 1 saat olmadan sonuç çıktı 1.47 doktor yok dedi Ben tabi ilk gebelik heyecanı yaşadım sonra hüsran olunca baya üzüldüm ve ağladım kan sonucu çıkmadan da test pozitif olunca tüm herkese hamile olduğumu söyledim eşimin ve kendi aileme heyecan işte 🤦♀️ Eşim baya kızdı niye millete söyledin şimdi ne diyicez bak hamile değilmişsin felan kavga ettik bir güzel 😀😀😀😄😄 Annem bekle dedi sen hamilesin birkaç gün bekle ama test felan yapma dedi Bekledim 1 hafta daha gittim kan verdim 347 olmuştu 🌸 Yani geç döllenme olmuş ve kanda çıkmayan gebeliğimi ben ilk testte öğrendim 💕
Sosyalbiri 2princessmother canım benim yaa o heyecan ve hayal kırıklığını hissettim okurken resmen 🥹. Annenin hissetmesi pekiiii… cidden çok ilginç bir durum örnekleri olmasa inanılacak gibi değil. Bu 2. Örnek okuduğum. Umarım bu gecikmende öyledir canım benim sağlıkla gelsin 🤲🏻🤍
2princessmother Sosyalbiri demii annem rüyasonda görmüştü daha gecikmem yokken dedi sen hamilesin kızın olacak diye 😍 İnşallah şimdi de hamileyimdir geç döllenmedir
2princessmother Busraaaaaaaaaaa12 zor senin için Eşin nasıl yardım etmiyor mu sana Benim eşim destek oluyor e annem de geçen hafta alt katıma taşındı hamile kalcam diye oda büyük destek bana Hamilelikte yok tabi 🤦♀️