fairytale_ Uygulamada ne yazarsam kimsenin onune dusmuyor ama benim onume cok sacma sapan seyler dusuyor burasi anne bebek uygulamasi oneriler istiyoruz onemli seyler soruyoruz kimse gormuyor sadece gorduklerimiz kaynana elti koca postu 🤦🏻♀️
AnayimBenAna_ fairytale_ postun aşağıda kalmıştır yukarı çıkması için yorum yapman lazım. Malum 3 kişi kullanmıyo uygulamayı her saniye post açılıyo
fairytale_ AnayimBenAna_ biliyorum öyle oldugunu zaten anlatmak istedigim gereksiz postlarin olması anne bebek uygulamasi bildigim kadariyla bu uygulama kaynana elti hakkinda bi uygulama degil😂
AnayimBenAna_ fairytale_ annelerin gün odası etiketi varsa bu etikette her konu konuşulabilir 🤭 banada komik gelen kaç senedir bu uygulamayı kullanıyorum 3 günde bir mutlaka bir isyan postu açılıyor
Buse4161 fairytale_ sana göre gereksiz olabilir burası annelerin kullandığı bir uygulama sadece anne bebek paylaşımları olacak diye bir kural yok. Derdi olan yakınına anlatamayan burada anlatıyor burada fikir sahibi olmaya çalışıyor. Bence sizin yorumunuz gereksiz.
Selim_Alparslan fairytale_ tüm tartışmalara girin ana sayfadaki ordan annelerin gun odasj etiketini seçin yanında yildiz var oraya girin ve Gizle kısmını işaretleyin. Anasayfada düşmez size. Ben hassas içerek olanları engellemiştim bebek ölümlerinden dusuklerden dolayı psikolojim bozulmuştu engellemekle buldum işi yoksa uygulamayı silecektim