Yazmelegi_ edabolukbasi3- Bursalı mısın kadifeli gelin Çaydan mı geçtin Yanakların al al olmuş Konyak mı içtin, hey Konyak mı içtin
edabolukbasi3- [silindi] hahdhahahashsh bu romanlar fazla alkoden kafayı bulup şarkı yazıyorlar hahshaahshsjaj
ezoocum edabolukbasi3- almacan mı yimecen mi satmaycan mı hani söz vermiştin ya alcaktın ya satçaktın ya kaç para bu beygir bee 7buçuk 7buçuk 7buçuk 7buçuk bastır bastır bastır bastır çektir çektir çektir çektir çeeeeeek vaaaay vaaaay yürüüüüüü danalarım var buzağalarım var düvelerim var 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Asudecikcik Sıfir kilometrelik bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir çaka atarım Gözlüğümü talar birden birden gaza basarım vınnnn😂😂😂😂😂
Nadiya07 Ezberimde yüzün Silmek öyle kolay mı Kaderimde bir düğüm Çözmek öyle kolay mı Bana hatıradır ateşin Yanarım, yanarım Seni başka kimse bulamaz Kayıbım derinlerde (Oğlumu hatırlatıyor 😭😭😭)
edabolukbasi3- staRmama eğdi yar boynunu eğdi allah kerimsin dedi hançer yarası değil domdom kurşunu değdi 🤣🤣🤣
anneoluyorumm13 edabolukbasi3- bebeğin eşyalarını yıkıyorum dolabını yerleştiriyorum aklımda istemsizce kayaHan’ın hadi geli ver minnacık şarkısı çalıp duruyor 😁😁