Merve_kucuk Glrrr1 35+5 henüz doktora sormadım tahmini doğumu ama son adete göre 15 Haziran gösteriyor.
Kontess Glrrr1 35+2 benimde vajinal (normal) doğum olarak gözüküyor şuanlık, doktorum 38 haftada 4 Haziranda tahmini doğum öngörüyor 40 hafta olursa 18 haziran maksimum ama zaman geçmiyor sanki 🤭
Susenasu Glrrr1 ben de 35+3 tahmini doğum 17 haziran ama hiç o zamanı bekleyeceğini sanmıyorum bebeğin🫣
Susenasu Glrrr1 evet adet sancısı gibi ağrım oluyor geceleri, kasılmalar da başladı ama açıklık falan yok çok şükür. Her hafta nstde sancı düzeyim de yükselmeye başladı düzensiz ve seyrek olduğu için şimdilik istirahat halindeyim
Melissayda @Glrrr1 35+0 uygulamaya göre 20 haziran sezeryan olacağım için daha önce doktorum 5 6 haziran diyor bayrama denk geliyor o yüzden istemiyorum önce ya da sonra alsın istiyorum. Size tarih verdiler mi ? ☺️
Ewy Glrrr1 35+5 üm ben de. 36+3 te doktora gideceğim hiç konuşulmadı. Akışta karar verelim dedi doğum şekline o kadar. Tarih falan artık konuşulmalı bence de
betul4444 Glrrr1 sizin belli mi benim de 35 artı 3 henüz belli değil bayram tatili bekliyoruz açıklanmasını