Asyatugba Merhaba arkadaşlar şuan 21+5 haftalığım şubat 21 ankara etlik zübeyde hanıma randevu aldım o tarihte gidicem inşallah detaylı ultrasona ama gidince hemen ultrasona alıyolarmı yoksa ultrason için tarihmi veriyolar kafam çok karışık çünkü ulyrason haftasını geçirmemem lazım 20 24 hafta arasında olması gerekiyormuş😔
MasaaL Asyatugba Ben zekai tahir’de yaptırdım canım , Randevu zaman kontrol icin gittiğimde, detaylı ultrason icin ayrıca baska birgün icin randevu verdiler.
Denizcan Asyatugba bende keçiören eğitim ve araştırmaya gidiyorum bu sorunun cevabını bnde merak ediyorum
BusraTugay Asyatugba canım orda muayene oluyorsun sonra doktor sana detaylı ultrason için kağıt veriyor gidip gün alıyorsun randevu veriyorlar zaten haftanın geçmemesine dikkat ediyorlar o gün gidip detaylı ultrasona giriyorsun
esractn Asyatugba Ben etlikte yaptırdım canım. Takibim orda oraya muayene oluyorum yani. 17+3de gittigim de doktorr Detayliya girdin mi dedi yok dedim bi kağıt verdi. Girişte sıra aldığımız tarafta radyoloji var oraya o kağıdı götürdüm 2 gün sonrasına randevu verdiler. 2 gün sonra girdim Detayliya
esractn Denizcan Ben mhrs 'yi indirdim telefonuma internet üzerinden yani ordan kolaylıkla alabiliyorum her gidişimde randevu
Bluedreams Randevuyu radyoloji bölümünden aldıysan günün geldiğinde ayrıntılıya girersin, normal kontrol randevusu aldıysan tekrar gün verecekler