Nisaanne Merhabalar 20 haftalik hamileyim ve meme uçlarım çok acıyor. Ne yapmam gerekiyor kullandığınız bir sey var mı?
NaimeYilmaz Nisaanne Doktorun senı en doğru sekılde yonlendırcektır 🙏 Bu tarz seylerıde sorabılıoruz onlara
Gulnur Nisaanne benimkide cok aciyordu kendi kendime cozum buldum cok komik ama caresizlik iste😂😂 meme ucuma krem.surdum uzerine pamuk koydum kaplicak sekilde ve uzerine bantladim iki gogus ucumuda okdr rahatlattiki anlatamam sonra gecti
Semanurmurat Nisaanne meme ucu bebeği uyarırmış erken doğuma neden olabiliyormus gebe okuluna gittiğim ebe söylemişti o yüzden göğüslere birsey uygulamayi 37.hafta dan sonra oneriyordu ayva çekirdeği, zeytinyağı,soğan ve lansinoh krem gibi
Ecee Nisaanne lansinoh iyi geliyor bnmde hem acıyor hem kasınıyor lansinoh suruyorum acısı ve kasınması gecti deneye bilirsin ☺
Nisaanne murgan simdi alip kullanmaya baslayabilir miyim? Dogumdan sonra da cok sikinti yasarsin diye korkutuyorlar beni🙁
murgan Nisaanne şimdiden kullanabilirsin bitkisel krem hatta araştırırsan bebek emecegi zaman bile silmene gerek yok
merve_alan04 Nisaanne 3438FG Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Şehitlik mertebeleri mübarek olsun. Çok zor olsa gerek ateş düştüğü yeri yakar😞😞
Nisaanne NaimeYilmaz kontrolume daha 15 gun var ondan sordum🙁 cok aciyor dogal bir yontemi vardir belki dedim🙁
duygu_sal Bende 28. Haftadayım göğüslerim cok acıyor ve geriliyor ayva cekırdegı çok iyi geliyor diyorlar
Sedefhayri Nisaanne hım anladım bir ara benimde sızlıyordu bide çok acayip kaşınıyordu ama bişey yapmadım geçti bi kaç güne
Ardilan Merhabalar benim merak ettiğim şey de şu benim göğüs uçlarım pek yok emzirirken sorun yaşar miyim emziren kadınlara baktığımda masallah kocaman uçları var benimki onların yanında yok gibi
MehtappMiraa Yarım çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı karbonat koyup pamukla sil canım baya acısını alıyor .