Bicirik2025 yaaa bu kadar güzel betimlenemezdiii harikasınızzz 🤎
Evet eşim sonradan olan bir çocuk kardeşleri annemle babamla yaşıt ama yiğenleri bizlerle aynı yaşıt onların çocukları ile vakit geçiyor benim ise kardeşlerim ona nispeten daha oğluma yakın 12 yaşında en küçüğü ve kardeş gibi büyüdüler onunla hep bir aradalar görmeyince özler iki günde bir görüşürüz en geç öyle söyleyeyim.. Oğlumun iç dünyası çok farklı hayal dünyası çok geniş bunu okulda da yaşıyoruz öğretmenlerine yanlış söyleceğim diye sorulara cevap vermeyen bir çocuktu mükemmeliyetçi bir çocuk tabi baya bu yolda zaman harcayıp yok katettik eskiye nazar suan çok daha özgüvenli bana diyorlar sürekli siz evde rahat vakit geçirmesine izin germediniz mi temizlik takıntınız mı var sizden kaynaklanıyor vs ama asla alakası yok evde yeterki verimli vakit geçirsin diye her yerde ondan bir iz var oyuncak konusunda asla kural yok evimizde kişilik dediğimiz şey karakter her çocukta farklı yani tek ve bencil yetişmiş bir çocuk değil ama çok duygusal ve dediğim gibi hayal dünyası farklı işleyen bir çocuk inşallah yavaş yavaş söylüyorum o da kabullenir sever kardeşini sevmekten önce bağ kurar daha karnındayken buna inanıyorum 🥰