edabolukbasi3- ay ben böyle bişey görmedim dünden beri yanmaktan bi hal oldum gırtlağıma kadar sabaha kadar midem yandı şimdide ağzıma kadar doluyum şu saat oldu lokma sürmedim hiç işey istemiyorum 😭😭😭
Zeynepkarip edabolukbasi3- rennie diye mide şurubu var doktoruma danışıp almıştım sizde bir doktorunuza danışın isterseniz çok iyi ilaç bende aynı sorundan müzdariptim çünkü💕
LeylaAB edabolukbasi3- gece kombo yaptım rahat uyudum 1 tatlı kaşığı şurup+1 tatlı kaşığı beyaz tahin zor yuttum ama çok iyi geldi
edabolukbasi3- Zeynepkarip ya çok ilaç var kullandığım onu da kullanmak istemiyorum şu an ama ağrıyor da öfff bi doğursak
Zeynepkarip edabolukbasi3- kaç haftalıksınız ben şuan 17+2deyim mide bulantım kalmadı ama çok mide yanmam var her yemekten sonra özellikle💕
LeylaAB edabolukbasi3- inan bende hiç sevmiyorum yutarken eziyet çekiyorum her şey güzel bir uyku için bebikolara da kilo oluyor
edabolukbasi3- Zeynepkarip bende 17+4 ilaç kullanmayınca bulantım devam ediyor ama arada böyle şiddetli midem yanıyor