Patiseverana Biraz çok olucak ama varsa isim analizleri alırım aşırı kafam karışık 😃 Azra Efnan İpek Ahsen Şuanlık bunlar ama başka varsa güzel isimler onlar da listeye ekleyeyim 😃😃🥹🥲
Patiseverana efeduru ipek çok güzel geliyor terazi burcu olcak muhtemelen tam uyumlu bir isimmiş ama tam da emin değilim 😃🫠
hurmadali Bizimde bi kızımız olursa eğer Aybike Şifa koymaya niyet ettik bakalım cinsiyeti henüz belli değil 😍🤭
efeduru Patiseverana dimi insan çok zor karar veriyor valla ben 4 ayda anca verdim sende içine hangi isim sinecekse ona karar ver sağlıkla doğsun 🩷
Patiseverana efeduru ay amin inşallah arada kendimkendime sesleniyorum hangisi daha iyi geliyor diye ve herkes çok karışıyor bir kulp buluyor kafam çorba beşinci ayımız bitecek yakında diyorum herkesi alıştırayım en azından kendimm bulayım da 😃
Patiseverana efeduru işte öyle de olmuyor soğutuyorlar hemen ya ben aşırı etkileniyorum heralde bilmiyorum 😃😃
Anneoldum2 Patiseverana benimde listemde ipek ve azra vardı eledim daha isimler vardı ama en son eylül içime sindi eylül koycam ama eylül mira mı yoksa eylül tek mi güzel acaba
Patiseverana Anneoldum2 eşimde eylülde doğacak diye bir ara Eylül dedi ama eylüller nasıl oluyor acaba 😃 Tek Eylül sanki daha güzel 🌺