Parinas bence erkek cocuklar dogası geregi biraz özgır ruhlu oldukları için bagırdıklarında cıkan o bitmek bilmeyen aglama sesinden rahatsız olan anne beya büyükleri işte tamam al da yeterki yaramazlık yapma vs gibi büyütüldükleri için bu sekilde yaramaz adı veriliyor cünkü eltilerimin ogulllarını azdırmıs olmalarını buna yoruyorum digerlerini bilmiyorum yanlısda olabilirm cünkü benim iki kızımda yanı basımda oturrdu yaramazlık yapmak istediklerinde kızardım ikaz eder sık sık uyarırdım ne yaparlarsa yapsınlar kurallarım cizgilerim belliydi ve bide korku vardı onlarda bi yerde canları acıdıgında bidaha aynı seyi yapmazlardı 3.numaralı kızım suan 1bucuk yasında ve ben gercekten yoruldugum için ona karsı biraz daha ılımlı yaklasıp serbest bıraktım ve suan sabah mutfak kapısını acık görsün gidip buz dolabını acıyor yumurtaları alıp basucuma getirip parcalıyor kırıyor defalarca yasadım kızıyorum bagırıyorum bazen hatta önüne gecemiyorum dolaplarımı hep bagladım onları acıyor dolap içlerini bosaltıyor tekrar baglıyor o kadar fena yatak ve koltuk baslarına cıkıyor atıyor kendini düşüyor yada aglıyor cok fena hatta dudagı kac kere patladı ama bana mısın demiyor tekrar aynı hatayı yapıyor sürekli zevk alıyor adeta delircem 😀
Esime de gelince hiç bana yansıtmadı allah razı olsun ondan oglum olsun diye dogur diyorum demedi bide oglumuz olsaydı meleklerin yanında ne güzel olurdu va diyo bazen ama kızda olsa basım üstüne diyor 4cocugumuz olsun istiyorum diyor rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle herkezin gönlünden gecieni nasıp etsin inşallah 🙏🏻 ama ben ypruluyorum evet haklısınız ben gün aldım bakalım nasipse inşallah taktrcam cok isterse ilerde en büyük kızım suan 6yasında belki kardeslerine tam bakacak zamana geldiğinde yapabilecegimizi söylüycem daha öncede söylediğim ama onun hiç dinlemediği gibi büyük bi tartısma öncesi moral ve güç almak için yazdım sizlere tesekkr ederim ♥️